پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۰۵

اخبار کوتاه نگارخانه‌ها

اخبار کوتاه نگارخانه‌ها

10 تابلوی نقاشی از آثار مسیح سیفی به نفع کودکان غزه 10 تا 17 اسفند در نگارخانه پردیس سینمایی ملت به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرگزاری مهر، اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اعلام کرد مسیح سیفی فرزند 10 ساله حجت‌الله سیفی فیلمساز است که آثار او به نفع کودکان غزه به نمایش درمی‌آید.

همچنین در حاشیه این نمایشگاه 75 قطعه عکس با موضوع راهپیمایی‌های 22 بهمن و قدس مربوط به سال‌های 85 و 87 به نمایش در‌می‌آید. علاقمندان برای بازدید و خرید آثار این نمایشگاه می‌توانند به نشانی خیابان ولیعصر، ابتدای بزرگراه نیایش مراجعه کنند.

- چهارمین نمایشگاه نقاشی گروه تجسمی "حلقه" یکشنبه یازدهم اسفند در نگارخانه الهه افتتاح می‌شود. الهام بیاتی، ساناز علوی، آزاده شرکت و لیلا سنایی‌پور اعضای این گروه هستند که 32 اثر از آنها به نمایش درمی‌آید.

موضوع این دوره تنهایی است و هر یک از اعضای گروه بر اساس تعریف شخصی و جهان‌بینی خود هفت یا هشت تابلوی نقاشی خلق کرده‌اند. این نمایشگاه تا بیستم اسفند برپاست و علاقمندان می‌توانند هر روز (به جز ایام تعطیل) ساعت 16 تا 20 به نشانی بلوار آفریقا، خیابان گلفام، پلاک 6 مراجعه کنند.

کد خبر 840147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha