پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اسفند ۱۳۸۷، ۱۸:۲۱

سال آینده بهای بلیت درون شهری در اصفهان 33 درصد افزایش می یابد

سال آینده بهای بلیت درون شهری در اصفهان 33 درصد افزایش می یابد

اصفهان – خبرگزاری مهر: شورای شهر اصفهان افزایش 33 درصدی بهای بلیت اتوبوس در اصفهان را برای سال آینده تصویب کرد که بر اساس آن بهای بلیت از 30 به 40 تومان افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان سخنگوی شورای شهر اصفهان بعد از ظهر امروز در جلسه علنی شورای این شهر با بیان اینکه جابجایی هر مسافر برای سازمان اتوبوسرانی حدود یکصد و پنجاه تومان هزینه در بر دارد و باید بر اساس قانون یک سوم آن را مسافر پرداخت کند، گفت: پیشنهاد سازمان اتوبوسرانی اصفهان برای افزایش بهای بلیت اتوبوس در سال آینده پنجاه تومان بود که شورای اسلامی شهر اصفهان با بهاء چهل تومان موافقت کرد.

ابوالفضل قربانی با اشاره به اینکه در حمل نقل عمومی درون شهری اصفهان اقدامات موثری انجام شده است، تصریح کرد: متاسفانه ناوگان موجود در شهر اصفهان اعم از اتوبوس و تاکسی پاسخگوی نیازهای شهری نیست و انتظار می رود با راه اندازی مترو و تراموا این نیاز مردم نیز رفع شود.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: هر چند شورای اسلامی شهر و شهرداری برای افزایش و خرید ناوگان اتوبوسرانی در تلاش است اما مشکلات ترافیکی شهر اصفهان صرفا با افزایش اتوبوس قابل حل نیست چرا که افزایش اتوبوس ترافیک شهری سنگین تری را به دنبال دارد و بنظر نمی رسد مشکلی را حل کند.

قربانی خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر اصفهان در نظر نداشت برای سال آینده بهای بلیت اتوبوس را افزایش دهد اما با توجه به اینکه هزینه های شرکت اتوبوسرانی زیاد شده است افزایش بهای بلیت اتوبوس امری ضروری بنظر می رسید.

وی افزود: باید توجه کرد که بهای قیمت بلیت اتوبوس درون شهری در اصفهان در مقایسه با سایراستانها بسیار کمتر است.

کد خبر 840787

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha