پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اسفند ۱۳۸۷، ۱۰:۰۵

جلیلی در دیدار احمد بحر:

آرمان حمایت از فلسطین باید در ضمیر مردم دنیا زنده بماند

آرمان حمایت از فلسطین باید در ضمیر مردم دنیا زنده بماند

دبیر شورای عالی امنیت ملی جنگ اخیر غزه را سند رسوایی غرب و حامیان رژیم صهیونیستی دانست و گفت: باید تلاش کرد آرمان حمایت از فلسطین در ضمیر همه مردم دنیا همواره زنده و شاداب بماند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید جلیلی در دیدار دکتر احمد بحر نایب رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین و تعدادی از نمایندگان این مجلس با اشاره به اقدامات ضد بشری رژیم صهیونیستی در جنگ 22 روزه گفت: این رژیم و حامیانش نه تنها قصد انتقام از مردم مظلوم غزه را داشتند، بلکه با تمام توان نظامی و سیاسی و تبلیغاتی خود در پی شکستن تفکر مقاومت به عنوان یک راهکار موثر در مواجهه با اشغالگری بودند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی همچنین با خاطرنشان کردن اقدام رژیم صهیونیستی در دستگیری و زندانی کردن رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین و تعداد زیادی از نمایندگان این مجلس گفت: این اقدام پوچی شعارهای دروغین آمریکا ، غرب و حامیان رژیم صهیونیستی را در دفاع از دموکراسی و حقوق بشر به خوبی آشکار کرده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: به رغم تمام فشارها، محاصره ها و حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی مقاومت همچنان زنده، پابرجا و با نشاط است و درستی مسیر حامیان آن روز به روز روشن تر می شود.

در این دیدار احمد بحر نایب رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین نیز با تاکید بر استمرار پایداری و استقامت مردم دلاور غزه گفت: مردم غزه در سخت ترین شرایط از مقاومت حمایت کردند و اکنون نیز حول این محور و ثابت قدم در دفاع از ایمان ، عقیده و آرمان هایشان هستند.

وی با تشکر از حمایت مستمر جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین و قدس شریف گفت: باید تلاش کرد این آرمان در ضمیر همه مردم دنیا همواره زنده و شاداب بماند.

کد خبر 844275

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha