پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ اسفند ۱۳۸۷، ۸:۳۴

عضو شورای شهر مشهد:

نظر شهروندان در اجرای طرح های ترافیکی مشهد لحاظ شود

نظر شهروندان در اجرای طرح های ترافیکی مشهد لحاظ شود

مشهد - خبرگزاری مهر: علی اکبر خواجی گفت: برای اجرای طرح های مختلف ترافیکی در سطح شهر مشهد باید از پیشنهادهای سازنده مردم و زائرین استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، خواجی عصر دیروز در جمع خبرنگاران گفت: در بخش آموزش و فرهنگ سازی، تمامی دستگاه ها و نهاد ها همواره باید با یکدیگر در تعامل و همکاری باشند تا شاهد حرکتی تاثیر گذار در زمینه رفع مشکلات عبور ومرور و جلوگیری از اتلاف اعتبارات عمرانی شهر و وقت و انرژی شهروندان باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به نتایج نظرسنجی انجام شده در خصوص محدوده ممنوعه تردد در تابستان امسال گفت: استفاده از نظرات شهروندان و تجارب گذشته همواره باعث پیشرفت کار و شناسایی مشکلات موجود می شود.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح در نوروز امسال، باید از نتایج نظرسنجی دوره های گذشته برای رفع مشکلات استفاده کنیم.

خواجی با اشاره به لزوم تداوم اجرای طرح انظباط ترافیکی در مشهد تصریح کرد: این طرح نمای روشنی از رعایت قانون و مقررات راهنمایی و رانندگی در شهر مشهد ایجاد کرده است و خیابانهایی که در محدوده اجرای طرح قرار دارند به لحاظ ظاهری تغییرات زیادی کرده اند.

وی ادامه داد: این طرح باید با یک برنامه ریزی دقیق و جامع در چارچوب معینی ادامه یابد تا رضایت هر چه بیشتر مردم فراهم شود.

خواجی با اعلام آمادگی کامل شورای شهر مشهد در زمینه رفع مشکلات ترافیکی شهر، تصریح کرد: جلوگیری از تردد خودروهای تک سرنشین در شهر مشهد گامی مهم در جهت کاهش خودروهای عبوری و در نتیجه مصرف کمتر سوخت، کاهش آلودگی هوا و پیامدهای روانی ترافیک محسوب می شود.

کد خبر 845218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha