به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر خواجه دلویی امروز در نشست دوره ای اتاق تعاون مرکزی با وزرا و مسئولان در تهران گفت: انعقاد قرارداد وزارت مسکن با انبوه سازان در زمینه ساخت وساز مسکن هیچ منافاتی با فعالیت تعاونی های مسکن مهر ندارد، چون این امر با هدف کمک به تعاونی های مسکن مهر برنامه ریزی شده است.
معاون امور مسکن و ساختمان وزارت مسکن افزود: تعاونی های مسکن مهر در زمان ساخت پروژه ها کارفرما محسوب می شوند و در این رابطه می توانند از خدمات انبوه سازان استفاده کنند.
خواجه دلویی از ارائه 30 درصد از خدمات مهندسی به تعاونی های مسکن مهر به صورت بلاعوض خبر داد و گفت: در حال حاضر تعاونی های برنامه ریزی و تامین مسکن از تعاونی های مورد تایید وزارت مسکن در بخش ساخت و ساز است.
وی در بخش دیگری از سخنانش تعاونی های تولید مسکن یا پیمانکار را یکی دیگر از تعاونی های مورد تایید وزارت مسکن عنوان کرد و بیان داشت: از جمله تعاونی های دیگر در این بخش تعاونی های انبوه ساز هستند.
معاون وزیر مسکن از تایید بیش از 30 فناوری در کشور برای افزایش سرعت، کیفیت، مقاومت و کاهش قیمت تمام شده در بخش ساخت و ساز مسکن خبر داد و افزود: برخی از این فناوری ها در حال حاضر با تعاونی های مسکن مهر برای ارائه خدمات قرارداد همکاری دارند.
خواجه دلویی گفت: اخیرا از سوی وزارت مسکن بخشنامه ای مبنی بر اولویت پرداخت تسهیلات توسط بانکها به تعاونی های مسکن صادر شده بود که این مسئله به دلیل گرایش بانکها به ارائه تسهیلات به مسکن اجاره ای صورت گرفت به نحوی که این مسئله در شورای عالی مسکن مطرح و تصمیم جدید اتخاذ شد.
وی در پایان از پرداخت 60 میلیارد تومان تسهیلات به مسکن اجاره ای خبر داد و گفت: در این رابطه با بانک ملت تفاهم شده بود که 350 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شود که در حال حاضر دلایل کندی این مسئله در دست بررسی است.
نظر شما