به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محسن شوشتری صبح دوشنبه در مراسم آغاز به کار بیش از 40 دستگاه اتوبوس رایگان ویژه طرح محدودیت ترافیکی، افزود: این تعداد اتوبوس در چهار خط و به صورت ضربدری در هسته مرکزی شهر مشهد به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی(ع) سرویسدهی خواهند کرد.
وی با بیان اینکه برای اجرای بهینه طرح محدودیت ترافیکی در حوزه حمل و نقل عمومی پیش بینی ها و برنامه ریزی های دقیقی از سوی سازمان ترافیک صورت گرفته است، از هماهنگی سازمان اتوبوسرانی و سازمان ترافیک در راستای اجرای مطلوب طرح خبر داد.
شوشتری با اشاره به وجود یک مسیر ویژه اتوبوس در محدوده اجرای طرح محدودیت ترافیکی حد فاصل میدان 15 خرداد تا میدان بیت المقدس، مسیرهای ویژه اتوبوس را، ضرورت اصلی حال حاضر سیستم اتوبوسرانی مشهد و به ویژه معابر داخل محدوده اجرای طرح ترافیک دانست.
وی بر لزوم تلاش مضاعف سازمان ترافیک در راستای تسریع در تصویب و اجرای مسیرهای ویژه اتوبوس و پیگیری جدی سازمان اتوبوسرانی در این جهت تاکید کرد و گفت: با افزایش مسیرهای ویژه اتوبوس، به طور قطع مقدار زیادی از مشکلات ناوگان اتوبوسرانی مشهد برطرف خواهد شد.
شوشتری همچنین از یکسان سازی پوشش رانندگان اتوبوس های این سازمان در راستای ایجاد یک نشان برای این سازمان خبر داد.
وی با تاکید بر ضرورت بهبود تعامل با مردم و لزوم آگاهی آنان از مشکلات ناوگان اتوبوسرانی مشهد، عنوان کرد: با درک کامل مردم و جلب اعتماد آنان می توانیم خدمات به مراتب گسترده تری به آنان ارائه دهیم.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک مشهد نیز در پایان این مراسم افزود: بر اساس برنامه ریزی ها، مسیرهای ویژه اتوبوس باید به صورت روزانه به یک میلیون و 500 هزار شهروند مشهدی سرویس دهی کنند.
سیدمهدی امامی میبدی گفت: طرح تعداد دیگری از مسیرهای ویژه اتوبوس به زودی از طرف شورای هماهنگی ترافیک استان به تصویب خواهد رسید.
نظر شما