به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از اداره كل روابط عمومي و بين الملل شوراي اسلامي شهر تهران ، دكتر حسن زياري رييس كميسيون شهرسازي و معماري به همراه دكتر عباس شيباني و خانم دكتر مهنوش معتمدي آذري اعضاي كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر در منطقه 8 و حبيب كاشاني به همراه محمود خسروي وفا در منطقه 12 شهرداري تهران با شهروندان ملاقات و ديدار خواهند داشت.
بنا بر همين گزارش مهندس اميررضاواعظ آشتياني عضو هيات رييسه و خزانه دار شوراي شهر در منطقه 18 و همچنين دكتر خسرو دانشجو به همراه خانم دكتر نسرين سلطانخواه و خانم منظرخير حبيب اللهي عضو كميسيون فرهنگي و اجتماعي با حضور در منطقه 22 شهرداري تهران به مشكلات ساكنان اين مناطق رسيدگي خواهند كرد.
شايان ذكر است اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران از ساعت 8 و سي دقيقه صبح الي 12 و سي دقيقه روز چهارشنبه در اين مناطق حاضر خواهند بود و شهروندان مي توانند براي ديدار با اعضاي شورا فردا به روابط عمومي مناطق شهرداري هاي ذكر شده مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.
نظر شما