پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ اسفند ۱۳۸۷، ۱۶:۲۴

طی سال جاری؛

50 هکتار از اراضی ملی شرق گلستان خلع ید شد

50 هکتار از اراضی ملی شرق گلستان خلع ید شد

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری استان گلستان از صدور حکم خلع ید برای 50 هکتار از اراضی ملی طی سال جاری در حوزه قضایی گالیکش در شرق استان خبر داد.

احمد فاضلیان در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: امیدواریم با تلاش مسئولان و همکاری مردم این روند ادامه یابد تا دیگر شاهد دست‌اندازی متعرضین به اراضی ملی و منابع طبیعی نباشیم.

وی از وجود دو میلیون پرونده ضروری، غیرضروری و ملی در بایگانی راکد این دستگاه خبر داد و اظهار داشت: تاکنون بیش از 300 هزار پرونده غیرضرور پالایش و تفکیک شده است که اطلاعات این پرونده ها از امروز باید وارد یارانه و آرشیو الکترونیکی شود.

فاضلیان خاطرنشان کرد: افزایش سرعت، دقت، کاهش فساد اداری، کاهش اندازه فیزیکی مخازن اطلاعات، جلوگیری از مراجعات غیرضروری از جمله مزایای اجرای این طرح است.

رئیس دادگستری گلستان بیان داشت: همچنین تسریع در پاسخ به استعلامات و رضایتمندی مراجعین و مردم از قوه قضائیه از دیگر مزایای الکترونیکی کردن پرونده های بایگانی راکد است.

به گفته وی، پس از تفکیک پرونده های ضروری و غیر ضروری در دادگستری استان، الکترونیکی کردن پرونده های غیرضروری در استان شروع شده است.

کد خبر 850020

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha