پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ فروردین ۱۳۸۸، ۱۷:۴۸

در سالگرد امضای کمپ دیوید؛

90 درصد صهیونیستها خواستار اشغال مجدد صحرای سینای مصر هستند

90 درصد صهیونیستها خواستار اشغال مجدد صحرای سینای مصر هستند

همزمان با سی امین سالگرد امضای معاهده سازش کمپ دیوید میان مصر و رژیم صهیونیستی، یک نظرسنجی از درخواست اکثریت صهیونیستها برای اشغال مجدد صحرای سینا در مصر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه عکاظ عربستان،بر اساس نظرسنجی یک موسسه اسرائیلی که به مناسبت گذشت سی سال از امضای معاهده سازش میان مصر و رژیم اسرائیل انجام شد،89 درصد شرکت کنندگان با اشغال تمام یا بخشی از صحرای سینای مصر موافق هستند.

این نظرسنجی به بررسی تغییر در گرایشهای افکارعمومی جامعه صهیونیستی از زمان امضای معاهده سازش با مصر تا کنون پرداخته است.

این در حالی است که بر اساس گزارش رسانه های عربی،مردم مصر بر خلاف حکومت این کشور همچنان با این معاهده مخالف هستند و بر ضرورت قطع روابط با رژیم اشغالگر قدس تاکید می کنند.
کد خبر 852872

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha