پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ خرداد ۱۳۸۳، ۱۳:۲۳

محمد هاشمي عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي در گفتگو با "مهر"(2)

آمريكا براي حل مشكلاتش به كمك ايران احتياج دارد

آمريكا براي حل مشكلاتش به كمك ايران احتياج دارد

محمد هاشمي عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي با اشاره به حضور نظامي آمريكا درمنطقه و بخصوص درهمسايگي ايران تاكيد كرد: اين حضور هم مي تواند فرصت باشد و هم تهديد. فرصت است چون آمريكا بدون كمك ايران نمي تواند مشكلات خود را در منطقه حل كند و تهديد است چوان نيروهايش هم مرز با ايران هستند.

وي درگفتگو با خبرنگار سياسي"مهر" با اشاره به دورنماي آينده سياسي ايران گفت: تا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، ايران داراي نقش ژئوپلتيك در منطقه خاورميانه بود اما پس از پيروزي انقلاب اسلامي نقش ايران در منطقه به لحاظ ژئوپلتيك تعيين كننده تر شد و درجهان، كشورمان داراي نقش سياسي گرديد بطوريكه جمهوري اسلامي ايران اكنون يكي از بازيگران مطرح در جغرافياي سياسي جهان تبديل شده است.

هاشمي اضافه كرد: علي رغم تلاشهاي دشمنان و يا رقباي منطقه اي نقش سياسي ايران در خاورميانه روز به روز راهبردي تر مي شود بطوريكه امروز در بسياري از مسائل جهاني مرتبط با منطقه ايران نقش آفرين و اثرگذار است و به نظر من در آينده نيز تاثيرسياسي جمهوري اسلامي بر مسائل سياسي جهان قابل توجه و در مسائل منطقه اي تعيين كننده است.

عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي در ادامه با يادآوري مقاصد آمريكا در پياده كردن طرح خاورميانه بزرگ تصريح كرد: با توجه به تجارب آمريكا در عراق بنظر نمي رسد آمريكا قادر باشد طرح خاورميانه بزرگ را پياده كند و اسرائيل ناچار خواهد شد در روش سركوبگري خود تجديد نظر كرده و حقوق فلسطينيان را محترم بشمارد چون در غيراينصورت با مشكلات جدي روبرو خواهد شد.

وي همچنين تصريح كرد: در زمينه چالشهاي خارجي نيز عمده مشكلات و مسائل در مقابل كشور ما ناشي از خصومت دولت آمريكا و وجود بحران در روابط ايران و آمريكاست، مثلا در همين مسئله پرونده هسته اي آمريكائيها مانع حل و فصل آن ميشوند و يا قضايايي نظير حقوق بشر و اينگونه اتهامات بدليل دخالت آمريكا در سازمانهاي بين المللي و تاثيرگذاري بر آنهاست، قضايايي نظير جزاير سه گانه و يا بعضي مشكلات منطقه اي با همسايگان تماما ريشه در تحريكات آمريكائيها دارد و دولتها يا كساني كه اين گونه حركتهايي ايذايي را اتخاذ مي نمايند صرفا بخواست و تحريك آمريكاييها عمل مي كنند.

محمد هاشمي افزود : بسياري از مراجع رسمي و دولتهاي كشورهاي منطقه در ديدار با مسئولان ايراني صراحتا اظهار مي دارند كه مسائل ايران بخاطر مشكلات موجود در رابطه اش با آمريكاست، اگر اين مشكل حل شود همه مسائل بخودي خود حل ميشود يعني صراحتا اعلام ميدارند در اينگونه مسائل عامل اصلي آمريكاست.

وي ادامه داد: خود من زماني كه در وزارت خارجه مسئوليتي داشتم به بسياري از كشورهاي منطقه سفر كردم و با سران و مسئولان بلندپايه اين كشورها ديدار و مذاكره داشتم ، اكثر قريب به اتفاق صراحتا به من گفتند ما خواهان روابط حسنه و حسن همجواري و حتي برادري با شما هستيم ولي آمريكا و بعضا انگليس مانع روابط حسنه ما هستند و ما را وادار به برخورد سرد و روابط تشنج آفرين با ايران مي كنند .

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به تحريم هاي اقتصادي و موانع براي سرمايه گذاري گفت: بالاخره دولت آمريكا در همه سازمانهاي جهاني و منطقه اي نفوذ دارد و در همه جا از نفوذ خود عليه جمهوري اسلامي ايران استفاده مي كند. بنابراين با وجود بحران در روابط ايران و آمريكا نمي توان انتظار داشت اينگونه مشكلات خارجي حل شود، چون دولتهاي وابسته و غيرمستقل عموما مجبور به اطاعت از آمريكا هستند و بسياري از رسانه هاي گروهي جهان و منطقه تحت نفوذ آمريكا يا لابي صهيونيستها مي باشد و مسائل را زنده نگه ميدارند.

هاشمي افزود: آمريكا به عنوان يك دولت متخاصم همواره ايران را تهديد كرده و درصدد تضعيف جمهوري اسلامي ايران است اما اينكه در شرايط فعلي نيروهاي نظامي و پايگاههاي متعددي را در كشورهاي همسايه و اطراف ما ايجاد كرده است، هم تهديد است و هم فرصت، تهديداست چون نيروهايش هم مرز با ايران هستند واحتمالا حركتهاي ايذايي بيشتر و آسانتر شده است، فرصت است چون آمريكا بدون كمك ايران نمي تواند مشكلات خود را در منطقه حل كند و براي حل مشكلات خود بطور جدي به كمك ايران نياز دارد و همچنين چون در مرزهاي ماست، آسيب پذيرتر شده است، بنابراين بايد با قوت و قدرت در عين حال با تدبير درحفظ منافع ملي و انقلاب كوشش كرد و تهديدات را تبديل به فرصت نمود.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام درخصوص پرونده فعاليتهاي هسته اي ايران گفت: اين پرونده به عنوان يك سوژه تا مدتها بازخواهد بود مگر آنكه ايران عكس العمل مناسب نشان دهد و در صورت تكرار اتهامات ايران بايد از پيمان N.P.T خارج شود.

کد خبر 85511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha