پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ خرداد ۱۳۸۳، ۱۶:۳۶

سخنگوي خانه احزاب در گفتگو با "مهر "‌

منشور وفاق فردا درخانه احزاب به راي گذاشته مي شود

در اولين مجمع فوق العاده خانه احزاب بندهاي 33 گانه منشور وفاق تصويب و با هدف كاهش تنشهاي بين حزبي به امضاي نمايندگان تام الاختيار احزاب در اين نشست ميرسد .

ابوالقاسم رئوفيان ، سخنگوي خانه احزاب با بيان اين مطلب به خبرنگار "مهر" گفت : در نشست فرداي اين مجمع‌ ، احزاب با امضاي سند مصوب متعهد خواهند شد مباني و قواعد رفتاري و الزامات و تعهدات مربوط به آن را رعايت كنند .

وي توضيح داد: اين سند كه به همت كميته سه نفره  متشكل ازآقايان مرتضي نبوي ، مرتضي مبلغ و علي شكوري راد تدوين و در نشستهاي متعدد مسوولان وزارت كشور با نمايندگان برخي احزاب به گزينش اين وزارتخانه بررسي شد . 

رئوفيان افزود :‌ بعد از تحويل اين سند به خانه احزاب و برگزاري همايشها و نشستهايي توسط اين نهاد براي دريافت پيشنهاد احزاب سند منشور وفاق نهايتا در سه بخش و 33 بند تنظيم شد .

رئوفيان افزود:‌ درنشست فردا در شور اول نظرات مكتوب احزاب و دفاعيات و اظهارنظرهاي آنها در تريبون آ‍زاد مطرح شده و توسط كميته تنظيم كننده سند كه به سليقه احزاب حاضر در اجلاس تعيين خواهند شد، در سند اعمال ميشود و در شور دوم مجمع بند بند سند به راي گذاشته خواهد شد و در نهايت به امضا خواهد رسيد . 

سخنگوي خانه احزاب ابراز اميدواري كرد سند منشور وفاق به تصويب قريب به اتفاق احزاب برسد تا در كاهش تنشهاي بين حزبي و ايجاد فضايي سالم در رقابتهاي سياسي و ايجاد اطمينان خاطر در جامعه نقش اساسي ايفا كند.

کد خبر 85622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha