پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ فروردین ۱۳۸۸، ۹:۲۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

آغاز داوری مقالات برای چاپ در اولین نشریه الکترونیکی وزارت بهداشت

آغاز داوری مقالات برای چاپ در اولین نشریه الکترونیکی وزارت بهداشت

دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور با اشاره به ایجاد نخستین نشریه الکترونیکی ثانویه در کشور از داوری مقالات برای چاپ در این نشریه خبر داد.

دکتر علی اکبری ساری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نشریه الکترونیکی وزارت بهداشت، یک نشریه ثانویه محسوب می شود که مقالات برتر کشور در آن نشریه به صورت الکترونیکی منتشر می شوند و گروه پزشکی می توانند از آن استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: جلسه ای در هفته آینده با حضور بیش از یکصد نفر از اساتید دانشگاههای علوم پزشکی که در هیئت های تحریریه مجلات علمی - پژوهشی حضور دارند، برگزار می شود و مقالات دریافت شده مورد داوری و ارزیابی قرار می گیرد.

اکبری ساری یادآور شد: در حال حاضر 400 مقاله برای چاپ در نخستین نشریه الکترونیک وزارت بهداشت دریافت شده است که پس از داوری از سوی این اساتید در نشریه به صورت الکترونیکی منتشر می شود.

دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور تاکید کرد: پیش از این از تمامی نشریات علوم پزشکی کشور خواسته شد که در مرحله اول این طرح حداقل پنج مقاله برتر خود را که در مدت دو سال گذشته به چاپ رسیده و از نظر روش شناسی و کیفی در سطح قابل قبولی بوده و یافته های آنها تا حد بالایی قابل اعتماد است انتخاب کرده و به کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور ارسال کنند.

کد خبر 857507

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha