- سازمان سیا اعلام کرد که به زودی زندان های مخفی خود را تعطیل می کند.
- "اوو مورالس" رئیس جمهور بولیوی برای متقاعد کردن کنگره این کشور به منظور تصویب قانون انتخابات دست به اعتصاب غذا زد.
- "سید حسن نصرالله" دبیر کل حزب الله لبنان امشب در واکنش به بازداشت 50 نفر در مصر به اتهام همکاری با حزب الله سخنرانی خواهد کرد.
- "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا مبلغی بالغ بر 83 میلیارد و 400 میلیون دلار را برای ادامه جنگ در عراق و افغانستان خواستار شد.
- شمار کشته های زلزله ایتالیا به 290 نفر به همراه 29 هزار زخمی رسید.
- "نیکلا سارکوزی" رئیس جمهور فرانسه بار دیگر نامه ای تهدید آمیز دریافت کرد.
- "ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در دیدار با رئیس جمهور مصر روند آشتی ملی، بازسازی غزه و تعامل با کابینه جدید رژیم صهیونیستی را بررسی کرد.
- گفتگوهای ملی فلسطین 26 ماه جاری میلادی (6 اردیبهشت) در قاهره از سر گرفته خواهد شد.
- اتحادیه عرب شصت و یکمین سال قربانیان کشتار دیر یاسین توسط رژیم صهیونیستی را گرامی داشت.
- پلیس ترکیه 30 نفر را به اتهام همکاری با شبکه تروریستی القاعده بازداشت کرد.
- "سرگی لاوروف" وزیر خارجه روسیه اظهار داشت که دولت "نوری المالکی" نقش مهمی در برقراری ثبات در عراق ایفا کرده است.
- هیئت وزیران عراق با تشکیل کمیته ملی انرژی هسته ای موافقت کرد.
- "دیوید میلی باند" وزیر خارجه انگلیس اظهار داشت که کشورش با سیاست تخریب منازل فلسطینی ها در قدس شرقی مخالف است.
نظر شما