جواد اردکانی در این باره به خبرنگار مهر گفت: با توجه به عجلهای که برای رساندن "به کبودی یاس" به جشنواره داشتیم، فیلم به لحاظ فنی آسیبهایی دید و به همین دلیل تصمیم گرفتیم قبل از اکران روتوش نهایی انجام بدهیم و زمان آن را هم کوتاهتر کنیم. زمان اکران این فیلم مشخص نیست.
"به کبودی یاس" داستان زندگی شهید برونسی از سرداران بزرگ دفاع مقدس است. فیلمنامه را اردکانی نوشته و بخشهایی از آن در خراسان و بخشهایی در شهرک دفاع مقدس فیلمبرداری شده است. بازیگران فیلم از بازیگران تئاتر خراسان هستند.
عوامل "به کبودی یاس" عبارتند از فیلمبردار: محمدتقی پاکسیما، صدابردار: عباس رستگارپور، حسن ایوبی تدوین، محمود موسوینژاد صداگذار، طراح گریم: محسن ملکی، طراح صحنه و لباس جنگ: حمید شهیری و شهر: مهدی دیلمی، آهنگساز: کامبیز روشنروان و مدیران تولید: حسین ناهید و حسین عباسی.
نظر شما