پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ خرداد ۱۳۸۳، ۱۱:۲۷

مدير كانون اصلاح و تربيت در گفتگو با "مهر " :

بيشتر كودكان بزهكار كانون اصلاح و تربيت ، نان آور خانه هستند

اكثر كودكان و نوجوانان بزهكار نگهداري شده در كانون اصلاح و تربيت از خانواده هاي فقير و محروم جامعه و نان آور خانواده هستند.

مدير كانون اصلاح و تربيت در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اينكه بايد به دنبال فكري براي اشتغال جوانان بزهكار نگهداري شده در كانون اصلاح و تربيت باشيم ، گفت : با توجه به اينكه اكثر جوانان بزهكار نگهداري شده در كانون از خانواده هاي فقير جامعه هستند و پس از خروج از كانون يافتن شغل مهمترين دغدغه آنان محسوب مي شود بايد به دنبال فكري براي اشتغال زايي آنان در جامعه بود.

منصور مقاره عابد با اشاره به اينكه جوانان بزهكار نيازمند حمايت هاي مادي و مشاوره اي هستند  ، افزود : علاوه بر اينكه بايد به دنبال رفع دغدغه هاي مادي آنان براي جلوگيري از روي آوردن  مجدد به اعمال خلاف باشيم  ، بايد از طريق مشاوره آنان را نسبت به تحصيل و آموزش و كسب مهارتهاي مختلف اميدوار كنيم.

وي گفت : در صورتيكه بستر مناسبي براي  بروز استعدادها و توانايي هاي جوانان بزهكار در جامعه  فراهم  نشود ، اين جوانان احساسات دروني خود را به صورت خطرناك و در شكل  انجام اعمال خلاف بروز خواهند كرد و همين امر باعث خواهد شد تا در سالهاي آينده  جرايم جوانان تا حد بسياري در جامعه افزايش پيدا كند.

مدير كانون اصلاح و تربيت خاطر نشان كرد : گرچه در رسيدگي و در اختيار گذاشتن امكانات چندان موفق نبوده ام و بايد اقدامات بيشتري در ارتباط با اين قشر در جامعه انجام دهيم  ،اما ايجاد فرصتهاي مثبت در كانون اصلاح وتربيت باعث شده تا جوانان ديگر به انجام امور منفي فكر نكنند  و زمينه بازگشت آنان به كانون تا درصد بسياري كاهش پيدا كند .

کد خبر 85873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha