پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ فروردین ۱۳۸۸، ۱۳:۲۷

حزب الدعوه :

برخی گروههای مخالف عراقی تحت نفوذ دستگاههای جاسوسی خارجی هستند

برخی گروههای مخالف عراقی تحت نفوذ دستگاههای جاسوسی خارجی هستند

یکی از رهبران حزب الدعوه عراق از وجود اطلاعاتی مبنی بر همکاری برخی از سران گروه های مخالف عراق با دستگاه های جاسوسی خارجی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الصباح، "حسن السنید" یکی از سران حزب الدعوه اعلام کرد: دولت عراق اسناد و مدارکی دردست دارد که برخی از مخالفان عراقی در کنترل سرویس ها و دستگاه های جاسوسی عربی و غیر عربی قرار دارند.

وی درادامه افزود : گروه های مذکور با سرویس های جاسوسی و دستگاه های اطلاعاتی خارجی با هدف سنگ اندازی در روند سیاسی عراق همکاری می کنند.

این مقام حزب الدعوه که از نزدیکان نوری المالکی نخست وزیر عراق است، درادامه با رد هرگونه آشتی با حزب سابق بعث عراق و دستگاه های وابسته به آن اعلام کرد : برقراری آشتی با حزب بعث بر خلاف قانون اساسی عراق به شمار می آید.

وی درعین حال کسانی را که از روی اجبار به عضویت حزب بعث درآمده اند، استثنا کرد و گفت : این افراد می توانند به عنوان شهروند عادی به عراق باز گردند.

این در حالی است که منابع بلندپایه سیاسی عراق چندی پیش از برگزاری نشست محرمانه در واشنگتن با نظارت سیا و حضور سه کشور عربی با هدف از بین بردن مجلس اعلای عراق و ضربه زدن به روند سیاسی این کشور پرده برداشتند.

همچنین منابع خبری عراق از استقرار 450 عنصر موساد در شهر کرکوک واقع در شمال عراق خبر دادند.

کد خبر 858850

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha