پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ فروردین ۱۳۸۸، ۱۸:۵۹

53 مرکز در خراسان جنوبی مجری طرح بهداشت دهان و دندان هستند

53 مرکز در خراسان جنوبی مجری طرح بهداشت دهان و دندان هستند

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز بهداشت خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 53 مرکز بهداشتی درمانی عهده دار ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان به مردم هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، ولی الله زراعتکار ظهر یکشنبه در نشستی خبری به مناسبت 23 فرودین، روز دندانپزشک اظهار داشت: در این مراکز 26 پرسنل بهداشتکار و دندان پزشک مشغول ارائه خدمات هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند توزیع 60 دهان شویه سدیم فلوراید، افتتاح طرح بیمه دندان شش، توزیع 140 جلد کتاب تحت عنوان بهبود سلامت دهان و دندان برای مربیان مهد کودک ها، راه اندازی دو واحد دندانپزشکی در استان، اعزام هفت دندانپزشک طرحی و پیام آور به شهرستانها بر حسب نیاز، تجهیز و بازسازی 15 مرکز بهداشتی درمانی را از مهمترین فعالیت های مرکز بهداشت استان در سال گذشته برشمرد.

رئیس مرکز بهداشت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سال گذشته بالغ بر 28 هزار و 292 مورد معاینه و تجویز دارو در استان انجام شده است، عنوان کرد: طی این مدت 29 هزار و 573 مورد کشیدن دندان، هفت هزار و 319 مورد ترمیم دندان، 543 مورد جرم گیری، 660 رادیو گرافی دندان، 951 مورد عصب کشی تاج دندان، 381 مورد فلوراید تراپی و یک هزار و 926 مورد شیار پوشی دندان در سطح استان انجام شده است.

معاون بهداشت دهان دندان مرکز بهداشت خراسان جنوبی نیز در این نشست با اشاره به فعالیت 65 دندانپزشک در خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر سه درمانگاه و سه دارالشفاء در بیرجند مشغول ارائه خدمات بهداشتی دهان و دندان هستند.

محمدرضا غفرانی با بیان اینکه چهار مرکز خیریه و خصوصی برای خدمات دهی به مشکلات دهان و دندان کودکان در بیرجند اعلام آمادگی کردند، بیان داشت: در سال گذشته 742 مورد ترمیم دندان و شش هزار و 517 مورد شیار پوش دندان به صورت رایگان برای مراجعه کنندگان انجام شده است.

وی در خصوص تعرفه درمانی مراکز درمانی استان نیز اظهار داشت: مادران شیرده و باردار، کودکان زیر 12 سال و سالمندان توسط سازمانهای بیمه گر تحت پوشش بوده و فقط 30 درصد از هزینه درمانی را پرداخت می کنند.

معاون بهداشت دهان دندان مرکز بهداشت خراسان جنوبی همچنین با اشاره به ارائه خدمات خانه های بهداشت در سال گذشته یادآور شد: حدود 39 هزار و 93 کودک زیر شش سال، 269 هزار کودک شش تا 12 سال، 20 هزار زن باردار، یک هزار و 700 سالمند و 36 هزار نفر دیگر در این خانه ها آموزش و مراقبتهای بهداشت دهان و دندان را دریافت کردند.

کد خبر 859041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha