پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۰:۲۷

قریشی :

ارتش پاکستان از عناصر افراطی پاک سازی می شود

ارتش پاکستان از عناصر افراطی پاک سازی می شود

وزیر خارجه پاکستان بر پاکسازی سازمان اطلاعات ارتش(ISI) این کشور از عناصر افراطی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس پاکستان، شاه محمود قریشی در گفتگویی تلویزیونی اعلام کرد: ما اکنون در روند پاکسازی ISI هستیم و رئیس فعلی آن در برخورد با چالش تروریسم بسیار شفاف است و سازمان اطلاعات ارتش از عناصر افراطی پاکسازی خواهد شد.

وزیر خارجه پاکستان همچنین گفت که ISI پیشرفت های زیادی در راستای مبارزه با تروریسم در چند سال گذشته داشته است.

قریشی گفت: شما بدون کمک ISI نمی توانستید 700 نفر از اعضای القاعده را دستگیر کنید. اداره اطلاعات ارتش پاکستان بیش از هر سازمان دیگری کار انجام داده است.

آمریکا سازمان اطلاعات ارتش پاکستان را متهم می کند که از طالبان در این کشور حمایت می کند.

در همین رابطه چندی پیش دریادار ژنرال مایکل مولن رئیس ستاد مشترک و ژنرال پترائوس فرمانده ارتش آمریکا در خاورمیانه در گفتگو با رسانه ها مدعی شدند که ISI از شبه نظامیان مستقر در مرزهای غربی پاکستان با افغانستان و مرزهای این کشور با هند حمایت نظامی و مالی می کند.

در همین رابطه و در اعتراض به اتهامات مقام های آمریکایی به اداره اطلاعات ارتش پاکستان، اخباری تائید نشده منتشر شد که ژنرال احمد شجاع پاشا، رئیس ISI  هفته گذشته از دیدار با ریچارد هولبروک، نماینده ویژه ایالات متحده در امور افغانستان و پاکستان و مولن که در پاکستان به سر می بردند، خودداری کرد.

در ادامه تبلیغات آمریکایی علیه اداره اطلاعات ارتش پاکستان هفته نامه نیوزویک نیز روز گذشته ادعا کرد که ISI با ارائه اطلاعات بسیار حساس به بیت الله محسود رهبر طالبان پاکستان از وی حمایت می کند.

نیوزویک در گزارشی نوشت: بیت الله محسود رهبر گروه تحریک طالبان پاکستان طی دو سال گذشته بارها از حملات نیروهای امنیتی این کشور جان سالم به در برده است. برغم اطلاع از محل دقیق حضور محسود تقریبا تمامی عملیات های امنیتی برای دستگیری وی ساعاتی پیش از اقدام ناکام مانده اند.

بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی معتقدند، عوامل ارشد ISI همچنین در ترور بی نظیر بوتو، نخست وزیر سابق این کشور به بیت الله محسود کمک کرده اند.

بیت الله محسود ماه گذشته در گفتگویی با خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرده بود، به زودی عملیاتی را در شهر واشنگتن صورت خواهد داد که حیرت جهانیان را برخواهد انگیخت.

کد خبر 859329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha