پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۶:۲۱

موزه نفت و گاز در موزه تاریخ طبیعی شیراز ایجاد می شود

موزه نفت و گاز در موزه تاریخ طبیعی شیراز ایجاد می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس موزه تاریخ طبیعی و تکنولوژی دانشگاه شیراز از ایجاد موزه های نفت و گاز در این موزه در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، امین الله بهاءالدینی بعد از ظهر دوشنبه در نشستی خبری با بیان اینکه برای ایجاد این موزه غرفه ای را به مساحت حدود 100متر مربع در فضای موزه تاریخ طبیعی پیش بینی کرده ایم، عنوان کرد: برای موزه های نفت و گاز با شرکت نفت و شرکت گاز صحبتهای اولیه انجام شده و در ادامه کار منتظر اقدام عوامل وزارت نفت برای طراحی موزه و کارهایی از این قبیل هستیم.

وی تاکید کرد: در این موزه سعی می کنیم روند شکل گیری سوختهای فصیلی و چگونگی استخراج و توزیع در بین مردم را ارائه کنیم.

رئیس موزه تاریخی طبیعی و تکنولوژی دانشگاه شیراز همچنین ایجاد موزه مشاهیر، موزه پول اسکناس، موزه گیاهی، موزه مردم شناسی، موزه نجوم و... را به عنوان دیگر برنامه های این موزه یاد کرد و افزود: یکی از برنامه های آتی و مهم موزه تاریخ طبیعی دانشگاه شیراز آموزش مردم در زمینه چگونگی صرفه جویی و مصرف انرژی بوده زیرا معتقدیم هیچ دستگاهی به اندازه مجموعه ما نمی تواند در ارتباط با مردم باشد و فعالیتهای خودش را به آنها معرفی کند.

بهاءالدینی در ادامه سخنان خود از اجرای طرح پویانمایی در موزه تاریخ طبیعی شیراز به عنوان یکی دیگر از فعالیتها و اقدامات این موزه یاد کرد و افزود: این برنامه در شرف اقدام بوده و پیش بینی می کنیم تا یکسال آینده به اتمام برسد و بر اساس اجرای این طرح سعی شده که موزه از حالت خشک کنونی خارج شود و جنبه نرم تری به خود بگیرد.

وی با بیان اینکه برای این امر 200میلیون تومان برآورد هزینه شده که 100میلیون تومان آن را از استانداری دریافت خواهیم کرد، متذکر شد: در مجموع برای تجهیز و انجام طرح های مختلف خود در توسعه موزه تاریخی طبیعی و تکنولوژی دانشگاه شیراز پیشنهاد اختصاص هشت میلیارد تومان را به هیئت دولت داده ایم که امیدواریم این پیشنهاد به موافقت برسد.

کد خبر 859774

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha