پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ فروردین ۱۳۸۸، ۱۳:۴۲

استاندار کرمان:

90 درصد پروژه های دور اول سفر به کرمان اجرایی شده است

90 درصد پروژه های دور اول سفر به کرمان اجرایی شده است

کرمان - خبرگزاری مهر: حبیب الله دهمرده گفت: با اقدامات انجام شده تاکنون 90 درصد از مجموع پروژه های دور اول سفر هیئت دولت به کرمان اجرایی و عملیاتی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، استاندار کرمان ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در سالن مرتضوی استانداری کرمان اظهار داشت: در دور اول سفر هیئت دولت به استان کرمان 256 مصوبه توسط هیئت دولت به تصویب نهایی رسید که شامل 49 هزار و 700 پروژه می شود.

وی ادامه داد: از این تعداد پروژه تاکنون 90 درصد اجرایی و عملیاتی شده است و در عمل هیچ پروژه اقدام نشده ای در کرمان وجود ندارد.

دهمرده اضافه کرد: در این سفر پیشنهادهای متعددی برای تصویب ارائه شده که پس از بررسی در کارگروه های تخصصی به هیئت دولت ارائه می شود.

وی عنوان کرد: در این سفر رئیس جمهور در شهرستانها حضور نخواهد یافت و وزیران به عنوان نماینده تام الاختیار هیئت دولت به 16 شهرستان کرمان سفر می کنند.

دهمرده با اشاره به سفر دو روزه هیئت دولت به کرمان افزود: رئیس جمهور ساعت 9 صبح وارد فرودگاه کرمان خواهد شد و پس از استقبال مردمی در مصلای کرمان به سخنرانی خواهد پرداخت.

کد خبر 860193

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha