به گزارش خبرگزاری مهر، حسین تیموری کرمانی افزود: در صورتی که پلیس راهنمایی و رانندگی بخواهد از فعالیت تاکسیهای فرسوده جلوگیری کند اول باید دولت تسهیلات لازم این کار را فراهم نماید.
هم اکنون حدود 1600 راننده تاکسی که برای خروج خودروی فرسوده خود ثبت نام کرده و امکان دریافت وام نیز برایشان فراهم شده در انتظار اعلام خودروسازان برای اسقاط خودرو و دریافت تاکسی جدیدشان هستند.
وی خاطر نشان کرد: برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی طرحی را آماده کرده ایم که براساس آن رانندگان بتوانند صبح خوردوی فرسوده خود را اسقاط کرده و تا شب خودروی جدید را تحویل بگیرند. براین اساس 3 تعمیرگاه نیز در نظر گرفته شده است که امکان نوسازی 300 تا 400 خودرو در روز را فراهم می کند اما تحقق این کار نیازمند همکاری و حمایت همه ارگانهای ذیربط است تا رانندگان بدون خوردو نمانند.
تیموری کرمانی همچنین گفت: منطق حکم نمی کند که یکباره از فعالیت تاکسیهای فرسوده جلوگیری شود. چرا که تاکنون مسئولین نتوانسته اند شرایط لازم را برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی در اسرع وقت فراهم کنند و این درست نیست که هزاران راننده را بدون آنکه تقصیری در کند بودن نوسازی خودروهایشان داشته باشند از کار بی کار کرد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر 30 هزار و 523 دستگاه تاکسی عمر بیش از 10 سال دارند و براساس قانون فرسوده اند و باید از رده خارج شوند که این خوردوها حدود یک سوم ناوگان تاکسیرانی را تشکیل می دهند و اگر بخواهند بدون منطق یکباره مانع از فعالیت آنها شوند نه تنها هزاران راننده را از کار بیکار می کنند بلکه در خدمات رسانی به شهروندان اختلال ایجاد می شود.
نظر شما