محمد بنا در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به قهرمانی کشتی فرنگی ایران در چند دوره گذشته مسابقات قهرمانی آسیا ما باید بدون ریسک و تنها برای تکرار این عنوان به تایلند برویم.
وی با تاکید بر مسئولیت سنگین کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی برای آمادهسازی ملیپوشان گفت: دگرگونی درترکیب تیم و تغییر قوانین که بصورت آزمایشی درتایلند به اجرا در می آید کار را سختترکرده است. در اولین مسابقه رسمی در رقابتهای قهرمانی اروپا شاهد بودیم که بسیاری از قهرمانان نامی به خاطر تغییر مقررات از دور مسابقات کنار رفتند.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی خاطرنشان کرد: به نظر من رقابتهای لیگ برتر در زمان مناسب انجام نشد و برای همین مشکلاتی را برای ما به همراه داشت.
محمد بنا ادامه داد: من اظهار نظر برخیها را در مورد هدفمند نبودن اردوهای تیم ملی و تداخل آن با لیگ، قبول ندارم چرا که کارنامه من و همکارانم نشان میدهد که تیم ملی همواره بسیار هدفمند و با برنامه پیش رفته است و ما از برگزاری هر مرحله از اردو هدف خاصی را دنبال میکنیم.
نظر شما