به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه "دویچه وله" آلمان در تحلیلی در این باره به قلم "پتر فیلیپ" نوشت : تهران در آینده نیز حاضر نخواهد بود از سیاست هسته ای خود به ویژه غنی سازی اورانیوم چشم پوشی کند؛همین چند روز پیش این کشور کامل شدن چرخه تولید سوخت هسته ای را جشن گرفت.
فیلیپ در ادامه خاطر نشان کرد : این طور به نظر می رسد که واشنگتن نیز به آرامی این موضوع را درک می کند و این یک پیشرفت در این مسئله است ، کلینتون نیز در این راستا چند روز پیش با وجود تکذیب وزارت امور خارجه این کشور اعلام کرد که آمریکا آماده است که با مسئله غنی سازی اورانیوم تهران کنار آید.
فیلیپ در بخش دیگری از این مطلب نوشت : رئیس جمهوری آمریکا همچنین می داند که ایران در چارچوب معاهده منع گسترش سلاحهای هسته ای(ان پی تی) که آن را امضاء کرده است حرکت می کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد : اگر تلاشهای آمریکا در راستای خلع سلاحهای اتمی جدی است این کشور باید هند و و پاکستان و اسرائیل را نیز در منطقه در این راستا تحت فشار قرار دهد..
نظر شما