علی اصغر فرازی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک اظهار داشت: به علت درخواست بیش از حد بیماران برای انجام ام آر آی این امر شدت بیشتری گرفته است و به یک نیاز کاذب تبدیل شده است.
وی یکی دیگر از عوامل ازدیاد انجام ام آر آی در استان را مراجعه استانهای همجوار از جمله تهران و لرستان دانست و گفت: این افراد به علت کم هزینه بودن ام آر آی به این استان مراجعه می کنند.
وی با بیان اینکه روزانه 80 مورد ام آر آی در استان انجام می شود، بیان داشت: روزانه 60 مورد سی تی اسکن انجام می شود و این در حالی است که درخواست برای سی تی اسکن باید بیشتر از ام آر آی باشد.
وی با اشاره به اینکه خرابی دستگاه سی تی اسکن در سالهای گذشته باعث شد تا درخواست برای انجام ام آر آی بیشتر شود، خاطرنشان کرد: بر اساس شاخص جمعیت باید یک دستگاه به ازای هر دو تا سه میلیون نفر باشد که با توجه به جمعیت یک میلیون و 300 هزار نفر استان وجود یک دستگاه یعنی دو برابر آنچه باید داشته باشیم.
فرازی عنوان کرد: برای اینکه جوابگوی نیاز مردم در کوتاه مدت باشیم خدمات به صورت شبانه روزی ارائه می شود.
وی با تاکید بر اینکه در این زمینه دولت یارانه پرداخت می کند، افزود: هزینه ام آر آی در کشورهای دیگر نزدیک به 10 برابر در بخش خصوصی و 15 برابر هزینه ای است که در بخش دولتی در ایران پرداخت می شود، است.
نظر شما