پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ فروردین ۱۳۸۸، ۱۵:۳۲

بیشتر ام آر آی های انجام شده در استان مرکزی نیاز کاذب است

بیشتر ام آر آی های انجام شده در استان مرکزی نیاز کاذب است

اراک - خبرگزاری مهر: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بسیاری از ام آر آی های انجام شده در استان مرکزی کاذب و غیرضروری است.

علی اصغر فرازی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک اظهار داشت: به علت درخواست بیش از حد بیماران برای انجام ام آر آی این امر شدت بیشتری گرفته است و به یک نیاز کاذب تبدیل شده است.

وی یکی دیگر از عوامل ازدیاد انجام ام آر آی در استان را مراجعه استانهای همجوار از جمله تهران و لرستان دانست و گفت: این افراد به علت کم هزینه بودن ام آر آی به این استان مراجعه می کنند.

وی با بیان اینکه روزانه 80 مورد ام آر آی در استان انجام می شود، بیان داشت: روزانه 60 مورد سی تی اسکن انجام می شود و این در حالی است که درخواست برای سی تی اسکن باید بیشتر از ام آر آی باشد.

وی با اشاره به اینکه خرابی دستگاه سی تی اسکن در سالهای گذشته باعث شد تا درخواست برای انجام ام آر آی بیشتر شود، خاطرنشان کرد: بر اساس شاخص جمعیت باید یک دستگاه به ازای هر دو تا سه میلیون نفر باشد که با توجه به جمعیت یک میلیون و 300 هزار نفر استان وجود یک دستگاه یعنی دو برابر آنچه باید داشته باشیم.

فرازی عنوان کرد: برای اینکه جوابگوی نیاز مردم در کوتاه مدت باشیم خدمات به صورت شبانه روزی ارائه می شود.

وی با تاکید بر اینکه در این زمینه دولت یارانه پرداخت می کند، افزود: هزینه ام آر آی در کشورهای دیگر نزدیک به 10 برابر در بخش خصوصی و 15 برابر هزینه ای است که در بخش دولتی در ایران پرداخت می شود، است.

کد خبر 862487

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha