پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ فروردین ۱۳۸۸، ۱۱:۲۴

اختصاصی مهر/

هیئتی از مجلس ایران در اجلاس دوربان 2 شرکت می کند

هیئتی از مجلس ایران در اجلاس دوربان 2 شرکت می کند

هیئتی 2 نفره از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران در اجلاس دوربان 2 شرکت خواهد کرد.

حجت الاسلام حسین سبحانی نیا در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، اعلام کرد : در اجلاس دوربان 2 که قرار است در کشور سوئیس برگزار شود 2 نفر به انتخاب هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی شرکت خواهند کرد.

نماینده مردم نیشابور در مجلس با اشاره به اینکه اجلاس دوربان 2 در خصوص مسائل حقوق بشر و مقابله با تبعیض و نژاد پرستی برگزار می شود، گفت : آقایان عابدی و کریمی قدوسی از اعضای کمیته حقوق بشر مجلس ایران به نمایندگی از کشورمان در اجلاس دوربان 2 حضور خواهند یافت.

دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور بعد از ظهر امروز یکشنبه برای حضور در اجلاس دوروزه دوربان که از فردا آغاز می شود ، عازم سوئیس خواهد شد و هیهت پارلمانی نیز وی را در این سفر همراهی خواهد کرد.

کد خبر 862990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha