به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسین امینی ظهر یکشنبه در دومین جلسه هم اندیشی فرهنگیان خراسان رضوی در حمایت از کاندیداتوری میرحسین موسوی با اشاره به دورنمای در نظر گرفته شده برای پیشرفت کشور در سند چشم انداز 20 ساله ایران، افزود: علیرغم آمار و ارقام متفاوتی که در خصوص رشد اقتصادی کشور به مردم ارائه شده است اما در این شرایط و با ادامه این روند به هیچ وجه نمی توانیم به دستاوردهای مورد نظر در این سند دست پیدا کنیم.
وی افزود: متاسفانه آمار بیکاری و رشد تورم در کشورمان طی چند سال اخیر به شدت رشد داشته و در مقابل این مشکلات، کشورهای منطقه رشد قابل قبولی داشته اند.
وی با اشاره به سیاستهای خارجی کشورمان گفت: نباید از هیچ یک از اهداف و آرمان هایمان کوتاه بیاییم، اما این بدان معنی نیست که با تمامی کشورها سر جنگ داشته باشیم.
امینی ادامه داد: در حال حاضر متاسفانه بسیاری از منابع عظیم و سرشار کشور صرف پروژه های کوتاه مدت و زودگذر می شود که این مسئله نگرانی سیاستمداران و دلسوزان نظام را در پی داشته است.
رئیس ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در خراسان رضوی تصریح کرد: موسوی که طی چند سال گذشته و پس از دوری از عرصه سیاست در مجامع فرهنگی حضور داشت به طور کامل وقایع سیاسی ایران را تحت نظر داشت، اما با توجه به این که در حال حاضر از آینده نظام و انقلاب و کشور ایران احساس نگرانی می کند، وارد عرصه انتخابات شده است.
حسین رثایی مسئول کمیته فرهنگیان ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در خراسان رضوی نیز در ابتدای این جلسه با اشاره به این که انتخاب رئیس جمهور در شرایط بحرانی فعلی باید با حساسیت خاصی انجام گیرد، افزود: نباید احساس مدارانه و تحت تاثیر تبلیغات به فرد خاصی رای داد.
نظر شما