پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۹:۵۷

در سال گذشته؛

دو میلیارد ریال زکات در استان زنجان جمع آوری شد

زنجان - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد زکات استان زنجان گفت: سال گذشته دو میلیارد و 193 میلیون ریال زکات در سطح این استان جمع آوری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمد پور جعفری صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حاصل فعالیت ستاد جمع آوری دو میلیارد و 193 میلیون ریال ریال زکات در سطح استان بوده که در امر کمک به محرومان، احداث مسجد، مدرسه و غساله خانه در همان منطقه جمع آوری شده هزینه شده است.

وی یکی از موانع بر راه رشد سریع زکات را عدم تخصیص کامل سیاستهای تشویقی در سالهای 86 و 87 به مناطقی که نسبت به پرداخت زکات اقدام کرده بودند دانست.

پورجعفری به تصویب طرح زکات در مجلس در هفت ماده به منظور تشویق مردم برای ادای این فرضیه الهی و همچنین ساماندهی آن در سطح کشور اشاره کرد و آن را نشان از اهمیت موضوع دانست.

دبیر ستاد زکات استان زنجان، تشکیل شورای فرهنگ سازی زکات، اعلام درصد پیشرفت پروژه های عمرانی مربوط به زکات توسط استانداری، برنامه ریزی جهت شناسایی کشاورزان نمونه و پرداخت تسهیلات به کشاورزان پرداخت کننده زکات را خواستار شد.

در ادامه مدیرکل روستایی استانداری به اجرای 29 پروژه عمرانی مصوب سال گذشته از محل زکات و سیاستهای تشویقی دولت اشاره کرد.

کد خبر 864312

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha