شكرالله عطارزاده نماينده بوشهر درمجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار سياسي مهر گفت: برخي درمنطقه خليج فارس در تلاشند تا اين منطقه را درگير يك بحران كنند و درصددند تا با دامن زدن بر بحرانهاي منطقه ايي، از آن بهره برداري تبليغاتي كنند .
وي افزود: دستگاه ديپلماسي كشور بايد ضمن حفظ منافع ملي كشور و همچنين حفظ جان و مال شهروندان خود از طريق گفتگو اين ابهامات را حل نمايد و نسبت به انجام مجدد اين اعمال تذكرات لازم را به كشورهاي منطقه اعلام كند.
عطارزاده با اشاره به اينكه يك لنج ايراني كه پرچم ايران بر آن افراشته شده است براي تمام نظام مهم است و درقبال آن بايد احساس مسئوليت شود، بر دقت درحل اين مشكلات براي گرفتار نشدن در دام دسيسه، دسيسه گران تاكيد كرد و گفت: برخي كشورهاي خاص با دامن زدن به اينگونه اقدامات درصدد بهره برداري هستند بنابراين هم ايران و هم كشورهاي منطقه بايد هوشيار باشند .
وي با تاكيد بر اينكه وزارت خارجه بايد در قبال اين مسئله عكس العمل منطقي انجام دهد، اظهارداشت: بايد با ديپلماسي قوي تر سخن بگوييم و به اين كشورها كه كشورهاي كوچك و كم اهميتي هستند از طريق گفتگو اعلام كنيم كه دست آويز اقدامات فدرتهاي ديگر نشوند .
سيد عبدالمجيد شجاع نماينده دشستان نيز در گفتگو با خبرنگار سياسي مهر گفت : بايد در مقابل اين اقدامات عكس العمل نشان داد و نبايد با اين دو كشور حاشيه خليج فارس مماشات كرد زيرا هر چه ما كوتاه بياييم آنها بيشتر در قبال ايرانيان در آبهاي منطقه عكس العمل نشان مي دهند.
شجاع گفت: آبهاي خليج فارس جولانگاه ماهيگيران ايراني است و در اين آبها نيازهاي اقتصادي شهروندان ايراني منطقه تامين مي شود بنابراين دفاع از حق اين عزيزان وظيفه كلي نظام است و در اين زمينه نبايد كوتاه آمد .
وي با انتقاد از عملكرد وزارت خارجه گفت: يك جاسوس و يا خلافكارآمريكايي در نقطه اي از جهان دستگير مي شود، آمريكا با عكس العمل شديد جهان را مورد هجمه تبليغاتي قرار مي دهد، ولي ناخداي ايراني كشته و برخي از ماهيگيران ايراني دستگير و ضرب و شتم مي شوند سكوت تنها اقدام ماست. وزارت خارجه بايد از موضع قدرت نسبت به اين مسئله اقدامات لازم را انجام دهد .
گفتني است نيمه شب پنجشنبه يك فروند ناوچه جنگي كشور قطر با حمله به سوي يك لنج ايراني كه در آبهاي آزاد بين ايران و قطر مشغول ماهيگيري بود، ناخداي ايراني را به قتل رسانده و 4 نفر از ملوانان اين لنج را مجروح كرد.
اين در حالي است كه هفته گذشته نيز يك ناوچه اماراتي با حمله به يك لنج ايراني، تعدادي از صيادان حاضر در آن را با خود برده بود.
نظر شما