به گزارش خبرگزاری مهر، "دیک چنی" در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز با اشاره به انتشار اسناد محرمانه شکنجه زندانیان در دوران ریاست جمهوری جرج بوش از سوی اوباما گفت که به طور رسمی از سیا خواسته اطلاعات بیشتری را درباره برنامه بازجویی دولت بوش پس از حملات 11 سپتامبر 2001 منتشر کند.
چنی که خود یکی از عاملان صدور دستورهای شکنجه زندانیان محسوب می شود، گفت: آنها یادداشتهایی را که موفقیت ما را نشان می دهد منتشر نکردند. این گزارشها به طور مشخص نشان می دهند که ما در نتیجه این فعالیت چه چیزی به دست آوردیم، اما این مدارک منتشر نشده اند. من شخصا درخواست کرده ام که موفقیتهای ما را منتشر کنند.
وی در ادامه به سفرهای اوباما به کشورهای دیگر برای بهبود وجهه مخدوش آمریکا اشاره کرد و گفت : رفتن رئیس جمهوربه کشورهای دیگر و عذرخواهی وی برای اقدامات گذشته آمریکا ناراحت کننده است. فکر می کنم شما باید بسیار محتاط باشید. جهان خارج - دوستان و دشمنان ما هر دو - اگر فکر کنند که با یک رئیس جمهور ضعیف مواجه هستند و یا فردی که قصد ندارد قاطعانه از منافع آمریکا دفاع کند، به سرعت از این وضعیت سوء استفاده خواهند کرد.
وی اضافه کرد: آمریکا بیشترین رهبری را در جهان دارد؛ ما برای مدت طولانی این نقش را داشته ایم. فکر نمیکنم که باید به خاطر این موضوع عذرخواهی کنیم.
نظر شما