پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۴۲

جعفر کاشانی در گفتگو با مهر:

فدراسیون نباید اشتباهات گذشته را تکرار کند / باید از نخبگان استفاده کنیم

فدراسیون نباید اشتباهات گذشته را تکرار کند / باید از نخبگان استفاده کنیم

پیشکسوت فوتبال کشور گفت: فدراسیون فوتبال نباید در تصمیم گیری برای آینده اشتباهات گذشته را تکرار کند و باز هم گرفتار دور باطل شود.

جعفرکاشانی در گفتگو با خبرنگار ضمن بیان این مطلب افزود : فدراسیون فوتبال باید در مقطع فعلی که پای حیثیت فوتبال کشور در میان است با تعامل و همفکری بهترین تصمیم را برای آینده بگیرد و از تصمیمات احساسی و لحظه ای پرهیز کند.

کاشانی اضافه کرد: تیم ملی پتانسیل صعود به جام جهانی را دارد اما مسئولان باید با ایجاد آرامش برای کادر فنی و بازیکنان  زمینه این موفقیت را فراهم کند. ایرانی ها همواره ثابت کرده اند مرد روزهای سخت هستند و می توانند از غیر ممکن، ممکن بسازنند.

وی پیرامون حوادث اخیر در فوتبال کشور اظهار داشت: فوتبال ایران مشکل فرهنگی دارد و جایگاه ورزش در کشور مشخص نیست. ورزش مقوله تفریحی نیست و در دنیا به این بخش بصورت ویژه در سالم سازی جامعه و نشاط اجتماعی توجه می شود ولی در کشور ما ورزش جایگاه مشخصی ندارد و تا زمانی که این بخش بصورت دولتی اداره می شود و بخش خصوصی مجالی برای فعالیت ندارد، نمی توان به رشد و توسعه ورزش امید بست.

کاشانی با بیان اینکه آرزوی هر ایرانی علاقمند به فوتبال صعود تیم ملی فوتبال به جام جهانی است، اظهار داشت: آرزوی من صعود تیم ملی به جام جهانی است اما بین آرزو تا واقعیت فاصله وجود دارد. اگر در همین شرایط اختلافات را کنار بگذاریم و همه ملی فکر کنیم، موفقیت تیم ملی دور از دسترس نیست به شرط آنکه از نخبگان و تجربه مدیران موفق حداکثر استفاده را ببریم و به فکر انحصار طلبی در تصمیم گیری ها نباشیم.

این پیشکسوت فوتبال یادآور شد: تیم ملی سنبل و اعتبار هر کشوری است و باید با سازماندهی نیروهای توانمند و کار تشکیلاتی زمینه موفقیت تیم ملی را فراهم کنیم تا در سایه این صعود تیم ملی ، فوتبال کشور شاهد نشاط و شور ملی شود.

کد خبر 864852

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha