پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۳۰

150 هزار دختر و پسر دانش‌آموز مازندرانی مکلف می‌شوند

ساری - خبرگزاری مهر : کارشناس مسئول ستاد اقامه نماز آموزش و پرورش مازندران گفت: امسال بیش از 150 هزار دانش آموز پسر و دختر مازندرانی به سن تکلیف رسیده و این واقعه به یادماندنی را جشن می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ابوالقاسم کاوه ظهر پنج شنبه در مراسم جشن تکلیف 300 دانش‌آموز دختر شرق مازندران در مدرسه شاهد دخترانه گلوگاه با بیان اینکه جشن تکلیف جشن شکوفایی عقلی و فکری دانش‌آموزان و پایبندی بیشتر آنها به آموزه‌های دینی و اخلاقی دین مبین اسلام است، اظهار داشت: جشن تکلیف برای دانش‌آموزان دختر پایه سوم ابتدایی و دانش‌آموزان پسر سوم راهنمایی سراسر استان برگزار می‌شود تا در شکوه آن به تکلیفی که باید انجام دهند، آگاه شوند.

وی اتحاد در لباس و جلوگیری از هزینه‌های اضافی را یکی از مزیت‌های این جشن‌ها دانست و گفت: هیچ هزینه‌ای برای جشن تکلیف از مدارس یا خانواده‌ها دریافت نشده و همه هزینه‌ها به عهده سازمان است.

کارشناس مسئول ستاد اقامه نماز آموزش و پرورش مازندران از حضور هزار و 600 امام جماعت در 6 هزار آموزشگاه مازندران  خبر داد و گفت: حدود هزار و 500 امام جماعت دیگر برای اقامه نماز جماعت در مدارس استان نیاز داریم.

کد خبر 865962

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha