پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۹:۳۵

رکورد تخلیه گندم در بندر امام خمینی شکسته شد

رکورد تخلیه گندم در بندر امام خمینی شکسته شد

اهواز - خبرگزاری مهر: معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: با تخلیه 24 هزار و 677 تن گندم از یک کشتی در روز، رکورد تخلیه گندم در بندرامام خمینی (ره) شکسته شد.

علیرضا خجسته در گفتگو با خبرنگار مهر در ماهشهر با اشاره به این مطلب اظهار داشت: پس از پهلوگیری یک کشتی اوکراینی عملیات تخلیه این کشتی آغاز شد و طی زمان 24 ساعت حدود نصف بار این کشتی تخلیه شد.

وی خاطرنشان‌ کرد: وزن بار این کشتی 42 هزار تن بوده که با استفاده از تجهیزات خاص تخلیه غلات مستقر در بندر، در مدت دو روز به طور کامل تخلیه شد.

خجسته تصریح کرد: رکورد قبلی بالاترین تخلیه غلات در روز نیز متعلق به بندرامام خمینی به میزان 22 هزار و 404 تن بوده است.

وی با اشاره به اینکه بندر امام خمینی بزرگترین بندرکشور در تخلیه و بارگیری کالاهای فله و غلات است، عنوان کرد: وجود 9 دستگاه مکنده غلات، دو دستگاه آنلودر برگا، هشت دستگاه جرثقیل140تنی، یک دستگاه جرثقیل100تنی، چهار دستگاه جرثقیل 25 تنی و همچنین یک باب سیلوی غلات با ظرفیت ذخیره 70 هزار تن به بندر امام خمینی توانایی ویژه ای برای تخلیه کالاهای فله و غلات از کشتی‌ها داده است.

کد خبر 866471

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha