پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۵۹

بخش زیادی از آب کشاورزی گلستان هدر می رود

بخش زیادی از آب کشاورزی گلستان هدر می رود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آب منطقه ای گلستان گفت: بخش قابل توجهی از آب در بخش کشاورزی استان به هدر می رود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، نادعلی حاجیلری عصر شنبه در ستاد خشکسالی استان افزود: اولین مشکل این بخش آبرسانی به مزرعه است که به دلیل سنتی بودن روشهای انتقال، بخشی از این آب تبخیر و بخشی نیز قبل از رسیدن به مقصد جذب زمین می شود.

وی اظهار داشت: استفاده از شیوه های نوین آبیاری در بخش کشاورزی می تواند در اصلاح مصرف در منابع آبی تاثیر فراوانی داشته باشد و از اتلاف این نعمت خدادادی جلوگیری کند. 

وی خاطرنشان کرد: اصلاح الگوی مصرف نیازمند فرهنگسازی پایدار است و این مسئله در گرو  تدوین راهکارهایی است تا همه افراد جامعه الزام رفتارهای اصلاح مصرف را احساس کنند.

حاجیلری با اشاره به مشکلات جدی استان گلستان در زمینه محدودیت منابع آبی، تصریح کرد: اتخاذ روش های علمی برای مصرف آب در همه بخش ها نیاز اساسی استان بوده که باید به صورت مستمر و عملی پیگیری شود.

معاون عمرانی استاندار گلستان نیز گفت: استفاده از تجربیات گذشته برای گذر از بحران خشکسالی موثر است و تحلیل عملکرد ادارات در زمینه مدیریت مصرف در سال گذشته از بهترین راهکارها برای مقابله با خشکسالی است.

هوشنگ غلامزاده افزود: شناسایی نقاط ضعف و قوت عملکردها برای کاهش مشکلات اثربخش است و مسئولان ادارات باید ضمن تقویت نقاط قوت، برای کاهش نقاط ضعف خود تلاش نمایند.

وی از تمامی ادارات خواست تا عملکرد سال گذشته و راهکارهای پیشنهادی خود را برای مدیریت مصرف آماده و تا پایان هفته به ستاد حوادث استان ارائه کنند.

کد خبر 867052

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha