به گزارش خبرنگار مهر در رشت، استاندار گیلان عصر سه شنبه در اولین کارگاه آموزشی سامانه اطلاعاتی پایگاه های اوقات فراغت کشور افزود: جوانان به دلیل هوشمندی و پویایی از سرعت عمل بالایی برخوردارند از این رو باید همه برنامه ریزی ها برای شکوفایی نیروهای بالقوه آنان باشد.
قهرمانی با اشاره به اثر بخشی تربیت و آموزش غیرمستقیم عنوان کرد: برنامه های اوقات فراغت باید طبق سلیقه و طبع جوانان باشد به گونه ای که هویت مطلوب و مورد نظر را ایجاد کرده و باعث جذب آنان شود.
استاندارگیلان در ادامه با اعلام اینکه برنامه ریزی اوقات فراغت جوانان باید هدفمند باشد، افزود: با توجه به امنیت بخش اوقات فراغت برنامه های تدوین شده در این حوزه باید هدفمند و با محتوا باشد.
وی یادآور شد: نهادهای فرهنگی نیز باید بیشترین برنامه را در ارتباط با اوقات فراغت داشته باشند و به تناسب برنامه های خود اوقات فراغت جوانان را ساماندهی کنند.
مدیر سازمان جوانان استان گیلان نیز در این نشست گفت: دستگاه های متولی امور فراغت جوانان باید با تحقیق کارشناسی مطابق با سلیقه جوانان برنامه ریزی کنند.
حجت الاسلام سعید مهدوی افزود: بهره گیری از آموزه های دینی در ارائه الگوهای اوقات فراغت و توجه به الزامات بومی می تواند نقش موثری در تحکیم روابط جوانان داشته باشد.
وی همچنین فرصت ایجاد شده در کارگاه آموزشی سامانه اطلاعاتی پایگاه های اوقات فراغت کشور را مغتنم برشمرد و ادامه داد: برپایی این کارگاه گامی موثر در استفاده بهینه از توانایی ها و استعدادهای ناب جوانان است.
نظر شما