پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۳۴

نماینده مردم ارومیه:

ضرب آهنگ توسعه آموزش آذربایجان غربی دچار نقص است

ضرب آهنگ توسعه آموزش آذربایجان غربی دچار نقص است

ارومیه - خبرگزاری مهر: نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: آذربایجان غربی با وجود همه ظرفیتها و پتانسیلهای آموزشی در ضرب آهنگ توسعه این بخش دچار نقص است.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، جواد جهانگیرزاده بعد از ظهر پنجشنبه در جشنواره راه یافتگان علم و دانایی افزود: آذربایجان غربی با وجود پتانسیلها و امکانات آموزشی مناسب هنوز در ضرب آهنگ توسعه این بخش به دلیل عدم درک صحیح مشکلات و عوامل تاثیر گذارمنفی در مسائل آموزشی دانش آموزان هنوز دچار نقص هستیم.

وی با بیان اینکه آذربایجان غربی باید به پشتوانه توان علمی و فرهنگ غنی خود سهم تاثیرگذاری را در توسعه ملی آموزش و پرورش داشته باشد، اظهار داشت: می توان با تقویت بخش صنعت استان و افزایش درآمد سرانه به این بخش در این راستا گام برداشت.

نماینده مردم ارومیه در مجلس با بیان اینکه باید از غرب زدگی جوانان و حتی برخی خانواده از طریق تولید محصولات فرهنگی جلوگیری کنیم، بیان داشت: غرب تنها مسیری برای دست یابی کشور به توسعه پایدار است.

جهانگیرزاده با اشاره به اینکه نظام آموزشی در اروپا نظامی کاملا جدی و فعال است و سرمایه گذاریهای زیادی در این بخش انجام شده است، خاطر نشان کرد: مدرسه محل توسعه خلاقیت دانش آموزان است که باید با ایجاد فرصتهای آموزشی جدید و استفاده از نرم افزارهای مدرن روز مسیر تعالی و توسعه دانش آموزان را فراهم کنیم.

وی در ادامه دانایی را اصلی ترین محور توسعه پایدار دانست و افزود: حاکمیت، ثروت و دانایی سه منبع اصلی قدرت کشورهاست و دانایی تنها بخشی از قدرت است که برای همیشه ماندگار بوده و هر روز فرصت ها و ظرفیت های جدیدی را ایجاد می کند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس، نخبگان را نمادهای توانایی، پیشروان و الگوی تمام نمای مردم یک جامعه عنوان کرد و بیان داشت: نخبگان جوان نسل سوم انقلابی هستند که بر پایه های مذهبی و هشت سال دفاع مقدس بنا شده و دارای توانایی فوق العاده برای سازندگی و ایثار هستند.

جهانگیرزاده خاطر نشان کرد: نخبگان باید در همه زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خود را توانمند کنند تا بتوانند سطح کارآمدی جامعه را در تمامی زمینه ها افزایش دهند.

در ادامه این جشنواره رئیس سازمان آموزش و پرورش آذربایجان غربی با بیان اینکه آذربایجان غربی هم اکنون از لحاظ جمعیت دانش آموزی رتبه هفتم کشوری را دارد که باید در جایگاه هفتم کشور از لحاظ تمام شاخص ها قرار گیرد، گفت: جمعیت دانش آموزشی 600 هزار نفری آذربایجان غربی باید با تلاش و همکاری مدیران سایر نهادها و ارگانهای مربوطه در جشنواره های برتر علمی جزو استانهای برتر محسوب شود.

احمد محمودزاده گفت: در حالی به دهه چهارم انقلاب وارد می شویم که دستیابی به پیشرفتهای علمی و فنی ضرورت حیاتی برای جهش علمی در سطح مدارس، پژوهشگاهها و دانشگاههاست.

وی با بیان اینکه کشوری در جهان توانمند است که توانسته نیروی سرشار و ناآرام جوانانش را در راه پیشرفت و سازندگی خود به کار بندد، خاطر نشان کرد: باید علایق دانش آموزان نخبه را هدایت و حمایت کنیم تا بتوانیم شاهد آبادانی ایران اسلامی در سالهای آتی باشیم.

در پایان این مراسم از چهار نفر از دانش آموزان برتر کنکور سال 87 تجلیل شد.

کد خبر 870077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha