پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۸:۱۴

"کنترل" فردا از شبکه تهران پخش می‌شود

"کنترل" فردا از شبکه تهران پخش می‌شود

فیلم سینمایی "کنترل" به کارگردانی نیمرود آنتال ساعت 21:45 فردا شنبه در قالب برنامه سینما پنج روی آنتن شبکه تهران می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، "کنترل" محصول سال 2003 مجارستان و سومین فیلم آنتال در مقام کارگردان است که فیلمسازی را از سال 1994 آغاز کرده و آخرین فیلمش "مسلح" محصول سال 2009 است.

این بازیگر و کارگردان 36 ساله مجارستانی با "کنترل" در پنج جشنواره بین‌المللی شرکت کرده و از کن، شیکاگو، کوتبوس، کپنهاگ و فیلادلفیا جوایزی برده است. ضمن اینکه فیلم نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردان از جوایز فیلم اروپایی بوده است.

"کنترل" که برای زبان نامناسب و خشونت بیش از اندازه درجه R گرفته، در مجارستان با نسخه 105 دقیقه‌ای به نمایش درآمده و ساندور شانی، زولتان موشی، چابا پیندروچ و ساندور بادار در آن بازی کرده‌اند.

این فیلم با بودجه 100 میلیون فورینت مجارستان معادل 500 هزار دلار آمریکا تولید شده و یک میلیون و 300 هزار دلار در دنیا فروخته است.

کد خبر 870463

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha