پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۸:۰۹

مدیرکل تربیت بدنی فارس:

30 میلیارد تومان مصوبه در سفر هیئت دولت به ورزش فارس اختصاص یافت

30 میلیارد تومان مصوبه در سفر هیئت دولت به ورزش فارس اختصاص یافت

شیراز - خبرگزاری مهر: رشید خدابخش گفت: هیئت دولت در جریان سفر دور دوم خود به استان فارس حدود 30 میلیارد تومان مصوبه را به ورزش این استان اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مدیرکل تربیت بدنی فارس ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: با تحقق این مصوبات بالغ بر 600 هزار متر مربع به فضای ورزشی فارس افزوده خواهد شد که در یک جمع بندی باید گفت سرانه فضای ورزشی فارس طی این چند سال به مقدار قابل ملاحظه ای افزایش پیدا می کند.

وی خاطرنشان کرد: این امیدواری وجود دارد با اتمام تمام پروژه ها، تا پایان برنامه توسعه چهارم سرانه ورزشی فارس به میانگین کشور برسد که در صورت تحقق این امر در بهبود سرانه ورزشی این استان موفقیت بزرگی حاصل می شود.

مدیر کل تربیت بددنی استان فارس بیان کرد: احداث هشت باب سالن ورزشی یک هزار و 200 نفری در شهرهای اولویت دار طی سالهای 1389 و 1390، احداث استخر مسابقاتی سرپوشیده 50 متری شیراز در سال 1390، احداث 10 سالن اختصاصی بانوان در شهرهای پرجمعیت استان طی سالهای 1389 و 1390، احداث 20 سالن تخصصی 450 متری در شهرهای استان در سال 1390، احداث 50 ورزشگاه روستایی در روستاهای با جمعیت بیش از یک هزار نفر در سال 1389، احداث سه زمین چمن مصنوعی (شهرهای اولویت دار) در سال 1390 و... از جمله مهمترین این مصوبات است.

کد خبر 871019

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha