پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۲۱:۳۱

تحولات امنیتی عراق/

انفجار در برابر وزارت نفت/تاکید معاون مالکی بر توسعه توانمندیهای نظامی عراق

انفجار در برابر وزارت نفت/تاکید معاون مالکی بر توسعه توانمندیهای نظامی عراق

رسانه های عراق از انفجار یک دستگاه خودروی بمبگذاری شده در برابر ساختمان وزارت نفت،دستگیری چند عضو القاعده و تاکید معاون نخست وزیر عراق بر ضرورت توسعه توانمندیهای نظامی این کشور خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های عراق،پلیس استان نینوا امروز دو مرد مسلح را که قصد حمله به یکی از ایستهای بازرسی در شمال موصل را داشتند،دستگیر کرد.

همچنین یکی از افراد تحت پیگرد وابسته به شبکه تروریستی القاعده در شمال استان بابل دستگیر شد؛وی متهم به جنایات قتل و کوچاندن و کارگذاشتن بمب در مناطق مختلف استان است.

ظهر امروزا، یک دستگاه خودروی بمبگذاری شده در نزدیک ساختمان وزارت نفت عراق در خیابان القناه منفجر شد که بر اثر آن دو شهروند کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

خبر دیگر اینکه نیروهای ارتش عراق یکی از افراد تحت پیگرد وابسته به شبکه تروریستی القاعده در شمال بابل را دستگیر کردند.

نیروهای امنیتی در بعقوبه نیز یک هسته پنج نفره مرتبط با شبکه القاعده به همراه مقادیری سلاح و مهمات را دستگیر کردند.

همچنین نیروهای ارتش و پلیس عراق موفق به قتل سه مرد مسلح وابسته به القاعده در شرق بعقوبه شدند.


دستگیری 33 فرد تحت پیگرد در استان ذی قار از دیگر تحولات مربوط به عراق است.

خبر دیگر اینکه برهم صالح معاون نخست وزیر عراق تاکید کرد منابع تجهیز ارتش عراق تنها به کشورهای غربی منحصر نخواهد بود به گونه ای که دولت در حال انجام گفتگوهای جدی با برخی کشورها برای تضمین توسعه توانمندیهای نظامی خود است.

صالح که با شبکه بی بی سی عربی گفتگو می کرد،اظهار داشت : عراق در حال گفتگوی مستمر با کشورهای متعددی از جمله ایالات متحده آمریکا،انگلیس،روسیه،چین و دیگر کشورها برای توسعه توانمندیهای نظامی و تجهیز ارتش خود است.

از سوی دیگر دو نظامی عراقی در حمله مردان مسلح ناشناس در استان الانبار کشته شدند.

کد خبر 872518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha