پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۹:۱۱

سالانه 3 میلیون نفر در بخش فنی و حرفه آموزش می بینند

سالانه 3 میلیون نفر در بخش فنی و حرفه آموزش می بینند

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: سالانه سه میلیون نفر در 600 مرکز دولتی و 14 هزار مرکز خصوصی آموزش فنی و حرفه ای می بینند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، سید مرتضی شریف النسبی در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فنی و حرفه ای کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: هم اکنون 14 هزار و 600 مرکز فنی و حرفه ای در کشور در حال ارائه خدمات هستند و این مراکز سالانه به سه میلیون نفر آموزش می دهند.

وی عنوان کرد: در سال جاری 230 مرکز فنی و حرفه ای که چارت تشکیلاتی ندارند به مربیان و افراد غیردولتی واگذار می شود.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور افزود: هر کدام از این مراکز دارای چهار تا 10 کارگاه آموزشی هستند.

شریف النسبی عنوان کرد: در سال گذشته هزار و 300 کارگاه به مربیان فنی و حرفه ای واگذار شد که در این زمینه حتی یک مربی نیز متضرر نشد.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور تعداد حرفه های مهارت آموزی در کشور را 800 رشته ذکر کرد و ادامه داد: بیشترین حرفه آموزی ها در رشته های فنی، فن آوری اطلاعات، حسابداری، صنایع دستی، خیاطی، آرایش و پیرایش است.

وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه ای در صنعت و کشاورزی غائب است، گفت: شیوه نامه هایی برای استفاده از فرصتها در این بخشها نوشته شده است.

کد خبر 873254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha