پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۴:۱۴

رشد 300 درصدی خدمات مشاوره ژنتیک در خراسان جنوبی

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون امور فرهنگی و پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان جنوبی گفت‌: ارائه خدمات در مراکز مشاوره ژنتیک این سازمان 300 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، شهرام شیخانی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با افتتاح و راه ‌اندازی نخستین مرکز جامع مشاوره تخصصی میلاد در مرکز استان و به کارگیری نیرو تعداد خدمات‌ گیرند گان مراکز مشاوره ژنتیک تحت نظارت این سازمان در سال گذشته 272 نفر بوده است که نسبت به سال قبل آن 300 درصد رشد داشته است.
 
به گفته وی در حال حاضر یک مرکز دولتی و یک مرکز غیر دولتی در زمینه ارائه مشاوره ژنتیک پزشکی در شهرستان بیرجند فعالیت دارند که به زودی با صدور مجوز فعالیت دومین مرکز غیر دولتی در شهرستان نهبندان تعداد مراکز مشاوره ژنتیک استان به سه مرکز افزایش می ‌یابد.

معاون امور فرهنگی و پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان جنوبی برگزاری نخستین سمینار اهمیت مشاوره ژنتیک در طب بالینی در استان با مشارکت دانشگاه علوم‌ پزشکی و جذب بیش از 250 میلیون ریال اعتبار برای پرداخت یارانه و کمک‌ هزینه آزمایشات ژنتیک به نیازمندان مراجعه ‌کننده به مرکز ژنتیک را از دیگر اقدامات این معاونت در سال گذشته برشمرد.

شیخانی از صدور مجوز برگزاری دوره مشاوره ژنتیک پزشکی برای نخستین‌بار در استان خبر داد و گفت: تمام پزشکان اعم از عمومی، متخصص اطفال، داخلی، زنان و کارشناسان پرستاری، مامایی و ژنتیک می‌توانند در این دوره آموزشی شرکت کنند.

وی افزود: این دوره 210 ساعت به صورت تئوری و عملی برگزار می ‌شود و پزشکان پذیرفته شده در آن می ‌توانند با درخواست مجوز از سازمان بهزیستی استان نسبت به راه ‌اندازی مرکز مشاوره ژنتیک در سطح استان اقدام و از یارانه سازمان بهره‌ مند شوند.

معاون امور فرهنگی و پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان جنوبی بیان داشت: ارائه خدمات مشاوره روانشناختی، حضوری و تلفنی در مورد مسائل عاطفی، روانی، خانوادگی و اجتماعی از مهم ‌ترین فعالیت‌ های دفتر مشاوره این معاونت در سال 87 بوده است.

شیخانی با بیان اینکه در حال حاضر هفت مرکز مشاوره حضوری و یک مرکز مشاوره دولتی در استان فعال است، تصریح کرد: به زودی مراکز مشاوره غیر‌دولتی در شهرهای خضری، اسدیه و قاین راه ‌اندازی می‌ شود.

کد خبر 873707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha