پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۴:۱۲

حضور 151 شرکت داخلی و 9 شرکت خارجی در هشتمین نمایشگاه گل و گیاه مشهد

حضور 151 شرکت داخلی و 9 شرکت خارجی در هشتمین نمایشگاه گل و گیاه مشهد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل نمایشگاه های بین المللی مشهد با اشاره به برگزاری هشتمین نمایشگاه گل و گیاه و ادوات باغبانی از حضور 151 شرکت داخلی و 9 شرکت خارجی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد سیدی صبح پنجشنبه در نشستی خبری برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد در جمع خبرنگاران افزود: هشتمین نمایشگاه بین المللی گل و گیاه و ادوات باغبانی از 19 اردیبهشت ماه سال جاری با حدود بیش از 160شرکت داخلی و خارجی در مشهد برگزار می شود.

مدیر عامل نمایشگاه های بین المللی مشهد ادامه داد: در این نمایشگاه حدود 151 شرکت داخلی از شهرهای اصفهان، یزد، مازندران، گیلان، کرمانشاه، مرکزی و ... و همچنین 9 شرکت خارجی از کشور های فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، کره جنوبی و ژاپن حضور خواهند داشت و جدید ترین دستاورد ها و تولیدات خود را به نمایش خواهند گذاشت.

وی خاطر نشان کرد: یا توجه به استقبال مردم از نمایشگاه گل و گیاه و همچنین شرکت های تولیدی، امسال مساحت نمایشگاه به بیش از 12هزار متر مربع  افزایش و در دو فضای سرپوشیده و سرباز برگزار می شود.

سیدی گفت: ساعت بازدید این نمایشگاه از ساعت 16 الی 22 در نظر گرفته شده و همچنین در حاشیه نمایشگاه برنامه های جنبی توسط شهرداری برگزار می شود.

در ادامه این نشست مدیر عامل پارک ها و فضای سبز شهرداری مشهد گفت: برگزاری نمایشگاه گل و گیاه جزو وظایف اصلی شهرداری ها نیست، اما چون در سالهای گذشته رضایت مندی مردم و همچنین بدلیل اینکه نشاط و شادابی خاصی را بین مردم به وجود آورد انگیزه ای برای برگزاری هشتمین نمایشگاه گل و گیاه شد.

عبدالرضا سلامی ادامه داد: با همین هدف امسال سعی شده که در برگزاری نمایشگاه نوعی نوآوری و همچنین تنوع در اجرای برنامه ها داشته باشیم.

وی به افزایش شرکت های شرکت کننده در نمایشگاه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال مردم از این نمایشگاه حضور شرکت ها نسبت به سال گذشته 30درصد رشد داشته است.

سلامی اظهار داشت: دو روز اول نمایشگاه ویژه متخصصین این رشته است که جهت تعامل و همچنین بحث و گفتگو از ساعت 10 صبح  می توانند به نمایشگاه مراجعه کنند.

وی به برنامه های جانبی نمایشگاه اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه مسائل عمومی و شهروندی و شهری، آموزش روشهای مختلف سبزی کاری، گل کاری و تولید قارچ در منزل، آموزش گل کاری به کودکان و نوجوانان و ... از جمله برنامه های جنبی این نمایشگاه است.

کد خبر 874037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha