به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس محمود برآبادی در مراسم تقدیر از مربیان پیش دبستانی منطقه 3 آموزش و پرورش شهر تهران با بیان این مطلب گفت: از آنجا که ترساندن کودکان از خطرات موجود در خیابان در کاهش اینگونه مخاطرات موثر نیست، تنها راه افزایش ایمنی کودکان در عبور و مرور، آشنایی بیشتر آنان با خطرات از طریق قصه، شعر، نقاشی، کاردستی، نمایش خلاق و کسب مهارتهای زندگی است.
وی افزود: هدف گذاری برنامه های آموزشی به منظور تشخیص اثرپذیری از آموزشهای ترافیک به کودکان، یکی از موضوعاتی است که بخش مهمی از فعالیتهای آموزشی سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران را به خود اختصاص می دهد.
برآبادی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی برای مربیان پیش دبستانی گفت: یکی از اهداف کلی برگزاری این دوره ها کسب مهارتهای لازم در تولید واحدهای یاددهی و یادگیری با تأکید بر موضوع عبور و مرور است. همچنین از دستاوردهای دیگر این طرح، تهیه کتاب کار مربیان پیش دبستانی با محوریت عبور و مرور است که در اختیار مربیان قرار خواهد گرفت تا در آموزشهای کودکان این مقطع مورد استفاده قرار گیرد.
مدیر واحد آموزش سازمان ترافیک شهرداری تهران، صدور گواهینامه حضور در دوره های آموزش ترافیک به کودکان پیش دبستانی را نشانی از همکاری سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و آموزش و پرورش برشمرد و افزود: برگزاری و تداوم این دوره ها در آینده می تواند نقش موثری در افزایش ایمنی کودکان ایفا کند.
نظر شما