پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۵:۱۷

دوربینهای ثابت در محور تهران - مشهد نصب شد

دوربینهای ثابت در محور تهران - مشهد نصب شد

سمنان - خبرگزاری مهر: بهره برداری از مرحله دوم نصب دوربین های ثابت کنترل محور تهران - مشهد حد فاصل سمنان - دامغان و دامغان - شاهرود آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در دامغان، رئیس پلیس استان سمنان پیش از ظهر یکشنبه در آیین بهره برداری این سامانه در دامغان گفت: اجرای طرح نصب دوربین های ثابت جاده ای به عنوان پایلوت برای اولین بار در محور تهران مشهد و در استان سمنان به اجرا در آمده است.

سردار علیرضا طاهری افزود: در مرحله اول دوربینها در اسفند ماه سال گذشته در محور شاهرود - سبزوار نصب شده است و در مراحل بعدی در پلیس راه سمنان و گرمسار نیز نصب می شود.

وی افزود: این طرح در 23 نقطه حادثه خیز استان تحت کنترل قرار می گیرد و در آینده به 35 نقطه قابل افزایش است.

رئیس پلیس راه استان سمنان نیز در حاشیه بهره برداری این سامانه به خبرنگاران گفت: هدف از نصب این دوربین ها که در قالب طرح ملی در این محور اجرا می شود افزایش ایمنی تردد، کنترل خودروها و جلوگیری از تخلفات حادثه ساز به ویژه سرعت غیرمجاز است.

سرهنگ علیرضا خبیر گفت: در این مسیر شش دوربین ثابت در نقاط مختلف محور سمنان - دامغان و دامغان - شاهرود به ویژه نقاط حادثه خیر نصب شده و از طریق پاسگاه پلیس راه دامغان توسط ماموران پلیس راه مانیتورینگ می شود.

وی گفت: در اجرای این طرح در فاز اول قرار است 23 دوربین در مسیر تهران - مشهد در این استان نصب و راه اندازی شود و در فازهای بعدی به تناسب نیاز به تعداد دوربین ها افزوده شود.

کد خبر 875645

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha