پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۲۱:۱۵

هاشمی رفسنجانی:

احزاب ائتلاف کنند/مصوبه مجمع برای جلوگیری از تغییر مکرر مدیران

احزاب ائتلاف کنند/مصوبه مجمع برای جلوگیری از تغییر مکرر مدیران

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام انشعاب‌های مکرر را از آفات کارهای تشکیلاتی و حزبی دانست و احزاب کشور را به ائتلاف و اتحاد فراخواند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای شورای مرکزی جمعیت آبادگران جوان، این تشکل را دارای افرای متدین، آگاه و مفید به اسلام، انقلاب و نظام خواند و با تاکید بر ضرورت گسترش تحزب در کشور، گفت: رشد تحزب پس از انقلاب اسلامی پدیده مبارکی است که تاسیس حزب جمهوری اسلامی بلافاصله پس از پیروزی نمونه بارز آن است و اکنون دوستداران نظام با وجود سلیقه‌های گوناگون با تشکیل احزاب قصد خدمتگذاری به نظام را دارند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امروزه نظام‌های پیشرفته بدون احزاب قوی و قدرتمند نمی‌توانند ادامه حیات دهند، تصریح کرد: در حال حاضر احزاب کشور باید به سوی ائتلاف‌ها و اتحادها حرکت کنند تا بتوانند با تدوین برنامه‌های مفید و عملی، گام‌های اساسی برای پیشرفت، توسعه و تعالی کشور بردارند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، پیروزی انقلاب اسلامی را در سایه رهبری‌های داهیانه امام راحل (ره)، حاصل کار تشکیلاتی، مبارزین و انقلابیون به خصوص روحانیت دانست و تاکید کرد: نظامی که داعیه دین جهانی و بشری دارد حتما باید متکی به تشکیلات و نیروهای کار آزموده باشد تا بتواند با ایمان و قدرت، آینده نظام و کشور را بیمه کند.

وی تفرقه و انشعاب‌های مکرر را از آفات کارهای تشکیلاتی و حزبی خواند و گفت: اختلاف سلیقه و فکر در همه جامعه و از جمله احزاب وجود دارد؛ اما باید با احترام به عقاید، از اختلاف و تفرقه پرهیز کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت همچنین در پاسخ به سوالی در مورد تغییرات وسیع و مکرر مدیران و کارشناسان در سطوح مختلف سازمانی و اداری،‌ آن را پدیده‌ای نامیمون خواند و با اشاره به اینکه امروزه کشورها و نظام‌های و پیشرفته اجازه نمی‌دهند مدیران و کارشناسان زبده و با تجربه به راحتی تغییر یابند، تصریح کرد: مجمع تشخیص مصلحت در بخش تدوین سیاست‌های کلی امور اداری، مصوباتی داشته که در صورت تایید و ابلاغ مقام معظم رهبری، مدیران و کارشناسان نظام از سطوح خاصی به پایین‌تر به راحتی قابل تغییر و برکناری نباشند.

در ابتدای این دیدار حسن بیادی سخنگو و رئیس شورای مرکزی جمعیت آبادگران جوان گزارشی از نحوه شکل‌گیری و فعالیت این تشکل و همچنین برنامه‌های حال و آینده آن ارائه کرد.

کد خبر 876022

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha