به گزارش خبرگزاری مهر وی با بیان این مطلب افزود : در برخی کشورها همچون ژاپن، به جای اینکه مردم به سمت کتابخانه ها و کتابفروشیها بروند تدبیری اندیشیده شده تا کتاب را به سمت مردم ببرند. آنها در آپارتمانها کتابخانه هایی ایجاد کردهاند و تصدی آن را به جوانان داده اند.
سرشار با بیان اینکه در هیچکدام از جوامع نیاز به کتاب نیاز سطح بالایی نیست گفت: درکشورها توقعی وجود ندارد که نیاز به کتابخوانی جزو نیازهای اصلی در حوزه فرهنگ قرار گیرد و هدف ما باید تنها این باشد که به سطح بهینه ای در این حوزه برسیم.
این نویسنده با بیان اینکه نیاز به راهکارهایی نوین برای ترویج کتابخوانی در جامعه داریم افزود: باید در فراخوانی از مردم بخواهیم تا طرحهای خود را درباره گسترش فرهنگ کتابخوانی ارائه دهند تا از فکر و توان داخلی در جهت حل این مسئله کمک بگیریم.
وی با تاکید بر نقش نهاد کتابخانه های عمومی کشور در گسترش کتابخوانی در ایران اظهار داشت: این نهاد و سایر نهادهای تصمیمگیرنده در حوزه کتاب باید به جای سیاستهای کلی به اصول جزئی و کاربردی بیاندیشند و یکی از آنها می تواند این موضوع باشد که به جای راه اندازی کتابخانه های بزرگ و مجلل، می توان کتابخانه های کوچک ولی به تعداد زیاد راه اندازی کرد .
بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 26 اردیبهشت در مصلای تهران برپاست.
نظر شما