پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۲۹

هیئتی به سرپرستی سروزیر ایالت پنجاب وارد مشهد شد

مشهد - خبرگزاری مهر: سروزیر ایالت پنجاب در صدر هیئتی بلندپایه از مسئولان طراز اول پاکستان در میان استقبال استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان استانی وارد فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، شهباز شریف سروزیر ایالت پنجاب بعد از ظهر دوشنبه که به همراه هیئتی متشکل از چندین وزیر و نماینده محلی ایالت پنجاب در پاسخ به دعوت استاندار خراسان رضوی به مشهد آمده است، در بدو ورود خود به مشهد با اشاره به روابط دوستانه خراسان رضوی و پنجاب گفت: حضور در ایران و خراسان رضوی برای ما افتخار بزرگی است و ارادت مردم پنجاب را به مردم شریف خراسان رضوی ابلاغ می کنیم.

وی شهرهای مشهد و لاهور را خواهرخوانده نامید و افزود: در طول سفر سه روزه خود به خراسان رضوی به دنبال گسترش روابط همه جانبه در حوزه های اقتصادی، بازرگانی، سیاسی و اجتماعی هستیم.

هیئت پاکستانی طی سه روز آینده از چندین مرکز علمی، دانشگاهی و صنعتی بازدید خواهد کرد.

کد خبر 876581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha