به گزارش خبرنگار مهر، مهندس ایرج ابراهیمی سه شنبه در نشستی خبری با اشاره به برگزاری همایش ملی توانمندیهای صنایع هوایی و فضایی ایران در بخش خصوصی گفت: این همایش با هدف معرفی توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی صنعت هوا و فضای کشور برگزار می شود و در آن نقش و جایگاه کارآفرینان و فعالان صنایع هوایی و فضایی در بخش خصوصی و توسعه نیازهای این صنعت بررسی می شود.
وی بر شناسایی پتانسیل بخش خصوصی برای ورود به به این عرصه تاکید کرد و افزود: در این همایش یک روزه زنجیره های ارزش و تامین صنایع هوایی و فضایی کشور و همچنین میزان مشارکت بخش خصوصی در این زنجیره مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.
ابراهیمی بررسی بسترسازی برای همکاریهای بین المللی و صادرات صنعت هوا فضا را از محورهای این همایش نام برد و اظهار داشت: در حال حاضر بخش خصوصی با همکاریهای بین المللی که دارد توانسته به برخی از کشورها محصولات فناوری های نوین ارائه کند.
رئیس همایش توانمندیهای صنایع هوایی و فضایی ایران با بیان اینکه در حوزه آموزشی موفق به صادرات هواپیمای بدون سرنشین، شبیه ساز پرواز و سیستمهای تعمیر و نگهداری هواپیما شده ایم، گفت: علاوه بر این در حوزه مرزبانی نیز هواپیمای بدون سرنشین و شبیه ساز الکترواپتیک به برخی از کشورها صادر شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 61 شرکت در این همایش حضور دارند، خاطرنشان کرد: این تعداد شرکت در پنج کار گروه وسایل پرنده سرنشین دار، وسایل پرنده بدون سرنشین، رادار، الکترونیک و مخابرات، قطعه سازی و خدمات فنی و مشاورین مهندسی شرکت خواهند کرد.
همایش ملی توانمندیهای صنایع هوایی و فضایی ایران در بخش خصوصی چهارشنبه 30 اردیبهشت ماه در سالن همایش مرکز نمایشهای هوایی برگزار می شود.
نظر شما