پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۵۵

گزارش خبرنگار اعزامی مهر-8

پادشاه عمان: دسیسه صهیونیست ها پایان ناپذیر است

پادشاه عمان: دسیسه صهیونیست ها پایان ناپذیر است

سلطان قابوس السعید پادشاه عمان با تاکید بر اینکه دسیسه های صهیونیست ها پایان ناپذیر است، گفت: صهیونیست ها تا دیدگاهشان را تغییر ندهند و حقوق فلسطینی ها را به آنها بازنگردانند ، صلح برایشان فراهم نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به عمان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دومین روز سفر خود به عمان با پادشاه این کشور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار سلطان قابوس السعید پادشاه عمان با قدردانی از نظرات مثبت رئیس مجلس ایران نسبت به سیاست ها و عملکرد کشور عمان در منطقه اظهار داشت: سیاست عمان یک سیاست ثابت و لایتغیر بوده است و همواره تلاش کرده در کنار حق قرار گیرد.

پادشاه عمان با بیان اینکه سیاست عمان همواره عدم دخالت در امور دیگران بوده و خواهد بود، خاطر نشان کرد: زمانی که کشور عمان مورد مشورت قرار گرفته است نظرات خود را صادقانه عرضه کرده است.

وی با بیان اینکه بیشتر ملت ها و کشورهای قدرتمند دنیا متاسفانه تحت تاثیر تبلیغات جهت دار رسانه های خاص قرار دارند، گفت: این نوع کشورها اطلاع دقیقی از اوضاع واقعی جهان ندارند.

سلطان قابوس در خصوص فتنه های صهیونیست در منطقه یادآور شد: دسیسه های صهیونیست ها پایان ناپذیر است و دوام این رژیم بر این اصل که همواره یک دشمن در مقابل خود داشته باشند، استوار است.

پادشاه عمان تاکید کرد: تا زمانی که رژیم صهیونیستی دیدگاهش را تغییر ندهد و حقوق صاحبان حق را به آنها عودت ندهند صلح برای آنان فراهم نخواهد شد.

وی با تاکید بر گسترش بیش از پیش روابط دو کشور، ابراز امیدواری کرد: در آینده ای نزدیک سفری به ایران داشته باشد.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پس از دیدار با پادشاه عمان که در کاخ وی انجام شد در ضیافت نهاری که رئیس مجلس عمان همتای وی ترتیب داده بود شرکت کرد.

پس از ضیافت نهار قرار است لاریجانی در نشست خبری با حضور خبرنگاران به سئوالات خبرنگاران پاسخ دهد.

کد خبر 878133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha