پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۹:۵۷

گورباچف :

رفتارهای یکجانبه ناتو مانع حل مسائل بین المللی است

رفتارهای یکجانبه ناتو مانع حل مسائل بین المللی است

رئیس جمهوری شوروی سابق رفتارهای یکجانبه ناتو را مانع حل مسائل بین المللی دانسته و وسعت این ائتلاف نظامی به شرق را خطا ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه "دی ولت"، "میخائیل گورباچف" در گفتگویی به مطبوعات آلمان به دلیل رفتار و نحوه نگاهشان به روسیه شدیدا انتقاد کرد و اظهار داشت : مطبوعات کشور آلمان مغرض ترین مطبوعات است.

وی با اشاره به تضادهای گرجستان و روسیه گفت : آنچه من می شنوم مبنی بر اینکه روسیه در این جریان ستیزه جو و یک امپریالیست است همه چرند و مزخرف می باشد.

وی افزود : طبیعتا در روسیه نیز خطاهایی انجام می شود و گروهی هستند که جو این کشور را مسموم می کنند. با این حال باید بیست سال بعد از افتادن دیوار برلین برای درک روسیه هر کاری انجام شود.

گورباچف همچنین وسعت ناتو به شرق را یک خطای بزرگ نامید و رفتارهای یکجانبه ناتو را مانع حل مسائل بین المللی ارزیابی کرد.

وی همچنین به اتحادیه اروپا شدیدا انتقاد کرده و اینکه این اتحادیه در دوران انحطاط اقتصادی در روسیه در زمان بوریس یلتسین تنها تماشاگر بوده و عموما ابراز شادمانی می کرد را تعجب آور و دلسرد کننده خواند.

وی همچنین روابط روسیه با غرب را بیست سال پس از افتادن دیوار برلین تیره و همراه با ناراحتی ارزیابی کرده و اظهار داشت : پایان جنگ سرد البته یک پیروزی برای همه بود اما آن معماری جدید امنیتی اروپا کجاست؟ در دو دهه گذشته البته خیلی چیزها به دست آمد، اما ما کارهای بیشتری می توانیم انجام دهیم.

کد خبر 878739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha