به گزارش خبرنگار مهر در ساری، عباس اختر مخترع این دستگاه بعداز ظهر جمعه در این باره در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این دستگاه نخستین بار طراحی و ساخته شد و نمونه داخلی و خارجی ندارد، گفت: این مبدل قابلیت نصب بر روی انواع لامپ های کم مصرف و معمولی را دارد.
وی با بیان اینکه این دستگاه و مبدل طراحی شده در مدار به صورت مستقیم با برق معمولی 220 ولت کار می کند، افزود: با اضافه شدن این مبدل مجهز به سیستم هوشمند نیازی به هیچ نوع ترانس کاهنده راه اندازی مدار ندارد.
این مخترع آملی با اشاره به نقش مهم و اصلی آن در کاهش حدود 70 درصدی مصرف و هدر رفت انرژی، عنوان کرد: این دستگاه به دقت نور محیط را بررسی کرده و اگر نور محیط در حد لازم باشد و یا از بیرون نیروهای مستقیم وارد اتاق شود به صورت هوشمند خاموش می شود.
اختر اضافه کرد: اگر لامپ اضافی در یک اتاق روشن و یا نور اضافی به دستگاه برسد دستگاه به صورت هوشمند خاموش و روشن نخواهد شد.
وی با بیان اینکه برای طراحی و ساخت این مبدل حدود یک ماه زمان صرف شده است، هزینه ساخت آن را فقط سه هزار تومان اعلام کرد.
مخترع ساخت مبدل سرپیچ معمولی لامپ مجهز به سامانه هوشمند با بیان اینکه با تولید انبوه این دستگاه، قیمت آن برای مصرف کننده به نصف کاهش خواهد یافت، حمایت مسئولان از طرح ابداعی خود را خواستار شد و گفت: تاکنون از سوی کسی و نهادی حمایت نشده ام.
این اختراع به شماره 57898 در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی کشور ثبت شده است.
نظر شما